Van-e olyan módszer mellyel le lehet törni a területvédő ösztönét, és nem harap meg, nem ugat agresszíven. Esetleg némi jutalomfalat, szalámi segíthet? Vagy hogyan lépjek fel? Határozott, nyugodt viselkedéssel felhagy a támadó szándékkal?
Egy közepes testű, de vélhetőleg még nem teljesen felnőtt kutyáról van szó. A terület másik része a közútnál zárt, a kerítésen keresztül már megnyalta a kezem (ebből gondolom nem teljesen vad még), de most amikor legutóbb akartam keresztülmenni, hevesen ugatott, amíg el nem távolodtam jó messzire, viszont a terület széléig nem jött el.Át kell mennem egy ilyen helyen ahol őrzi a területet a kutya.
Előre bocsátom, olyat ne is írjatok hogy ne menj arra, válassz másik útvonalat.
Most jól értem hogy más területén járkálsz és még neked áll feljebb?
Egyébként ne akard nevelni más kutyáját, ételt meg szintén nem adunk idegen kutyának.
Elvbol vedi a teruletet. Hiaba haverkodsz vele. Ha baratok vagytok,akkor is megvedi a teruletet.
A kerdezo betoro
Más területe hát lehet az egyik oldal de az út túloldalát csak használja. A térkép is jelöl ott utat át.
Szerintem attól hogy amikor elmegyek arra engem elfogad, nem fog megváltozni. másokkal szemben őrzi a territóriumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!