Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik módszer segíthet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik módszer segíthet, hogy jobb legyen a szex?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy vagy pl 1 hónapig nem masztizom, ezzel elégé kiéheztetem a testem egy jó orgazmusra.

Vagy 1 hónapig minden nap masztizom, amivel hozzá szoktatom a testem az állandó orgazmushoz és mindig igényelni fogja és megtörténik.

A párommal nagyon sok mindent megpróbáltunk, annak érdekében, hogy nekem is jó legyen, de nem jön össze. 3 év alatt 2x volt nagyon jó, de akkor fogalmam sincs mit csinált. Nem tudtam követni annyira jó volt. Így nem tudom elmondani neki, hogy az mitől volt.

20/N

2024. febr. 25. 22:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Csinálni kellene kicsit nagyobb türelemmel!
2024. febr. 26. 03:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet mondani, hogy mit szeretsz, hogy szereted? De tőlük várod a megoldást.
2024. febr. 26. 06:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Ő az első barátod?

Lehet, hogy nem jól csinálja.

2024. febr. 26. 06:40
 14/22 érdeklődő35 ***** válasza:

Mennyire van/vagy benne a játékszerek használatában?

Illetve egyáltalán már próbáltad neki mondani, hogyan csinálja, vagy már eleve nem gondolod hasznosnak?

2024. febr. 26. 06:48
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen volt már jó, de a kérdésben is kiirtam felülre,h nem tudtam követni mit csinált.

Ő az első barátom. Jatekszer nem játszik nálam.

2024. febr. 26. 08:11
 16/22 anonim ***** válasza:
18%
Írj gmailes címet, s beszélünk ott
2024. febr. 26. 08:46
 17/22 anonim ***** válasza:
44%

Neked komolyabb pasi kell!

Mondanám hogy írj, de akkor lepontoznak, meg aztán kapsz rengeteg ajánlatot, ha jól gondolom. Ha írnál, és érdekel a bdsm világa, akkor keress bátran. Csekély 25 éve az életem része.

2024. febr. 26. 09:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozzatok és egyszer csak sikerül újra. Túl hamar feladni kár.
2024. febr. 26. 09:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát, ha eleve kizárod a játékszert, akkor ez pont képet ad arról, mennyire vagy nyitott. Valami unalmas csaj lehetsz, örülj még valaki foglalkozik veled. Ahogy megkóstol 1 jobbat, te lapátra kerülsz....
2024. febr. 27. 06:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Azért mert nem akarok hozzá szokni a játekszer által kivánlt jó hoz. Nehogy az legyen,h a jatekot kivanom es nem a párom.
2024. febr. 27. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!