Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi segithetne, milyen módszer...

Mi segithetne, milyen módszer van rá?

Figyelt kérdés
Depressziv hangulatom van, nem bírok felkelni gyengének érzem magam. Van rá módszer hogy erőre kapjak.

2023. dec. 1. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Mióta áll fenn? Ha huzamosabb ideje, és nem az időjárás okozza vagy akut stressz, akkor klinikai szakpszichológus, esetleg pszichiáter. De a körülményeidtől sok függ.
2023. dec. 1. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Több éve, de tegnap óta vagyok gyenge
2023. dec. 1. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Betegség is bujkálhat benned. Lázat mértél? Egyéb betegségtünet?
2023. dec. 1. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakember, úgyhogy nem tudom mit kell tenned ebben az esetben, de két tanácsot meg szeretnék osztani veled, hátha segít.

Az egyik, hogy igazán apró lépésekben kezdd el, és legyél büszke minden megerőltetésedre, bármilyen lényegtelennek is tűnne kívülről. Ha neked nehezedre esik felkelni, akkor igenis teljesítmény, ha megteszed és akár csak a mosdóba elmész, vagy főzöl egy teát. Érezd át ezt, és legyél büszke magadra, ha pedig nem sikerül legyél kedves és megértő magaddal szemben. Van amikor olyasmi is nehezünkre esik, ami másnak (vagy akár máskor magunknak is) könnyen megy.

A másik tanács pedig nem is tanács, hanem egy történet, amit sajnos nem tudok olyan jól leírni, mint az eredeti volt, úgyhogy így elküldeni tudom: www.upworthy.com/amp/woman-shares-therapists-mental-health-tip-for-doing-dishes-2648997116

Ha nem tudsz angolul, és a google sem fordítja le jól, de érdekelne, szólj és lefordítom magyarra.

2023. dec. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!