20 éves férfi vagyok,176 cm. Tudom, ennyi évesen már sokat nem fogok nőni. De van vmi módszer, amivel mégis segíthetnék 1-2 centit a növekedésben?
Most se vagy alacsony! Da ha szeretnél 1-2 cm-t még, akkor azt egy kis furfanggal is megteheted. Először is vágasd a hajad tüsire, és a fejed búbján állítsd fel. Ettől máris magasabbnak fogsz látszani, mintha lenyalt hajad lenne.
Vegyél magadnak vastag talpú cipőt. Az is beleadhat 1-2cm-t a végeredménybe.
De végül még önerőből is nőhetsz, hiszen teljesen egyéni, hogy ki meddig nő magasságilag.
Addig is egyél sok vitamint, ásványi anyagot vigyél be, hogy a szervezetednek legyen miből építkezni.
A férfiak nőnek 25 éves korukig ez biztos.
Időd van még, egy pár centire, de a sok paradicsom, káposzta, vitaminok, a sport, és az előttem írók trükkjei.
Azt olvastam, hogy ugye alvás közben még inkább növünk, ha pedig hanyatt egyenesen fekve alszom el, úgy még jobban növekszik az ember. Ebben is lehet valami?
Ásványi anyagok alatt mit értetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!