Van tuti gyogymod, vagy modszer a korai magomlésre? Nem vagyok férfi, csak 1 feleség. Már 14 éve. Eddig nem sikerult megoldanunk sajna.
Szia! Régebben az én exemmel is voltak hasonló problémák. Elmentünk szexuálpszichológushoz, aki sok "okossággal" látott el minket, megosztok Veled párat, hátha Nektek bejön:
1.) Amikor a pasi kezdi érezni, hogy közeleg a "vég", maradj mozdulatlan, és ücsörögj rajta, mint egy tyúkanyó! :)))
2.) Állítólag pár korty, aktus előtt elfogyasztott alkohol is segíthet.
3.) Fél "kék tabletta", mivel nem csak potencia-, hanem teljesítménynövelő is, ezáltal állítólag kitolódik az ejakuláció időpontja.
Ezt csak doki tudja felírni, úgyhogy azt javaslom, keressetek fel egy szexuálpszichológust, ha az első két módszer nem sikerül. Átérzem a helyzetedet, sok sikert, kitartást kívánok!
Másfél évig voltunk együtt.
Azt mondják az "okosok", hogy csak akaraterő kérdése az egész egy pasinál. Vagy önfegyelem. Szerintem azért nem lehet ilyen egyszerű.
Bár azt írtad, hogy a férjed nem szeretne külső segítséget igénybe venni, lehet, hogy csak az segítene. Azt mondják, hogy lelki okokra vezethető vissza a korai magömlés (általában)...
A mi kapcsolatunknak sem ezért lett vége. Egyszerűen nem működött.
Nagyon remélem, hogy sikerül megoldani a problémátokat.
Most jutott eszembe, javasolták még azt is, hogy szeretkezés előtt végezzen a férfi önkielégítést, ez által is tovább bírhatja "élesben". Ezt is próbáltátok már?
az onkielégítesrol nem tudok (:,de már csináltuk ugy hogy majd talán másodszorra amint megy.. aztán harmadszorra lehet hogy... de a-ááá.picit tovább birta,de..
a kenocsot még nem probáltuk.vény nélkul is kaphato?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!