Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy nem annyinak mondják magukat privát beszélgetésben itt a férfiak amennyik igazából?

Figyelt kérdés
Melyik fordul inkább elő? Hogy idősebb fiatalnak, vagy fiatal idősebbnek mondja magát?
febr. 21. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindennapos.
febr. 21. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak itt általában nőnek mondják magukat.
febr. 21. 15:35
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem itt érdemes fenntartásokkal kezelni bármit amit a legtöbben mondanak. Sokan egyáltalán nem őszinték.
febr. 21. 15:37
 4/13 A kérdező kommentje:
2-re: Próbáljunk már nem elmenni minden egyéb felé.
febr. 21. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen felesleges hazudni, elobb utobb ugyis kiderül. En 21 vagyok, akinek nem tetszik, nem tudok vele mit kezdeni.
febr. 21. 15:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg elég gyakori. Annyinak mondják magukat amit épp az érdek kíván.
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Azt nem tudom hogy itt mi a helyzet... De fiatal lányként, aki szokott idősebb pasikkal ismerkedni (élőben), volt már tapasztalatom azzal hogy fiatalabbnak mondta magát a férfi 6 évvel (tudtam hogy nem igaz de ráhagytam, úgyis csak szex volt), illetve olyan is volt hogy buliban megismertem valakit és nem akarta megmondani hány éves, de nekem mindegy is volt igazából :'D (40 körüli lehetett)

Ha fiatalabb srác idősebb nővel szeretne ismerkedni, szerintem ott is hasonló lehet a helyzet, ha nem terveznek komolyat és félnek az elutasítástól, simán hazudnak bármelyik irányba.

8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy a koruk téves lehet akár pár évtizeddel, de még a nemük se mindig stimmel 🤫
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A neten szinte mindennapos a "füllentés". Életkorban a tinifiúk felfele, a 40-es, 50-es pasik lefele "kerekítenek", s ama méretéhez meg mindenki hozzátesz +2-3 cm-t 😂
febr. 21. 17:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legkevesebb probléma, itt inkább a nemekkel van baj: aki férfi, nőnek kamuzza magát és fordítva...
febr. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!