Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok itt akik korábban privát beszélgetésre, avagy ismerkedésre használták a kategóriát, de ma már egyáltalán nem teszik csak olvasgatnak meg válaszolgatnak?
Jelenl.
Sokat beszélgettem itt, ismerkedtem, barátkoztam, még pár szex kalandot is sikerült innen szereznem. Most is próbálkozom ismerkedni, vagy ami alakul, de java részt inkább tényleg segíteni szeretnék.
Válaszolok, segítek, s keresek partnert
Volt már több innen ;)
45/F
Mostmár csak válaszolgatok, olvashatok. Régen ismerkedtem, de a többségét a privátozóknak már névről ismerem, és mindig ugyan azokkal a béna szövegekkel írkálnak. Ha néha egy-egy új név felmerül, és normális az üzenet, arra szoktam válaszolni.
Egyébként találkoztam innen pár emberrel, de azokkal hosszabb ideig leveleztünk előtte.
12 éve használom az oldalt
Persze nem folyamatosan és időközben felejtettem el jelszót újat kellett csinálni stb
Van olyan srác/férfi akivel 5 éve itt beszélgetek .
Távolság miatt még nem tudtunk talizni egy kávéra se de ez van
N29
Nekem csak mostanában írt egy- két ember.....
Persze már lekoptak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!