Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szándék az volt hogy meg csaljon?
Össze vesztünk baratnommel miután elmentünk egy fesztivál szerusegre ahova szexin öltözött fel,majd a szemem láttára több férfivel flörtölt,mosolygott rájuk,játszadozott kellette magát mikor szóvá tettem hogy lehetőség szerint a többi férfit tegye már feltekennye azzal hogy velem van és ne engem tegyen feltekennye a többi férfira,és ne legyen tiszteletlen,kiakadt hogy én elrontottam az estet és ha akarna valakit találni magának akkor úgyis találna és egyébként is milyen lenne már angolul kiabálni hogy “yes,yes” és ő neki ebben sosem volt resze(mindketten Amerikában élünk),de nekem volt mert volt már amerikai baratnom. Erre nem mondtam semmit hanem hazavittem majd azt mondta ma aludjunk külön mert egyedül akar lenni.
Másnap derült ki hogy felhívott egy fiút “aki miatt nem kell aggódnom” hogy,az ő szavaival éljek “legyen már valami”(ezt nem nekem írta egy ismerősunk aki lány,mondta el hogy ezt beszélik a group chatben) mikor számon kertem ez mite volt jó azt mondta nem csinált volna semmit és nem úgy gondolta azt a csoport üzenetet sem csak engem akart idegesíteni
Én reagálom túl vagy valóban meg akart csalni csak nem volt rá lehetősége? A fiú nem vette fel később hívta vissza

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!