Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ez lehet hatso szandek nelkuli?
Figyelt kérdés
Tudtok ugy flortolni vagy szemezni rendszeresen egy csinos lannyal, hogy nem kepzeltek moge semmit?
Leginkabb olyanok velemenye erdekelne, akik kapcsolatban vannak.
2021. aug. 18. 23:12
1/9 anonim válasza:
Nem, sőt kifejezetten szeretném ha több lenne belőle. 42F
2/9 anonim válasza:
Én speciel szoktam úgy flörtölni, hogy semmi másba nem mennék bele. Egyszerűen csak egy kicsit feldobom a hölgynek a napját.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazabol ez minek szamit. Ugy tud nezni valamikor ram, hogy rendesen zavarba jovok.
2021. aug. 18. 23:19
5/9 anonim válasza:
Eddig még nem flörtöltem olyan nővel akit nem dugtam volna meg.
A többi nővel max tisztelettel bánok, kedves vagyok. De flőrt csak szexuális célból történik.
6/9 anonim válasza:
Nagyon sok pasi flörtölni se tud csak ősemberként mereszteni a szemüket majd jönnek a szia szép a szemed dumával.
Amúgy meg minden pasi dugni akar. Még a nagy szerelem is. Vonzalom és vágy kell az elején is. Az h ezt komolyabban gondolja az már csak később derül ki
7/9 anonim válasza:
Én nem szoktam flörtölni hátsó szándék nélkül. :D
8/9 anonim válasza:
Igen. De amúgy nagyon bejön ha valaki zavarba jön.
9/9 A kérdező kommentje:
8 Miért jön be?
2021. aug. 21. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!