Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után a férfiak tényleg tudnak csak barátként tekinteni egy nőre vagy van mögötte valamilyen hátsó szándék?
Randiztam egy férfivel, jól alakultak a dolgok, de hirtelen minden magyarázat nélkül (konkrétumot nem mondott, csak meg nem nevezett problémákra hivatkozott) felszívódott, hosszú hetekig nem beszéltünk. Most újra szoktunk beszélgetni, ő is keres, de konkrétan hogy mi történt korábban, arról nem volt szó. Pár naponta szoktunk beszélni és személyes találka is lebeg a levegőben, pl. közös sportolás, de az egész olyan baráti hangulatú, nem volt semelyikünk részéről sem szó arról, hogy újrakezdenénk, sőt a korábbiakat egyikünk sem hozta fel a békülésünk óta. Úgy csinálunk, mintha meg sem történt volna, úgy beszélgetünk, mintha régi jó barátok lennénk.
Úgy éreztem, lehet közrejátszott az eltűnésében (bár azt, hogy tényleg így volt-e, nem tudhatom), hogy kicsit sok voltam, túl gyakran kerestem, kezdeményeztem személyes találkozót, ezért most igyekszem tanulni belőle és visszafogni magam. Amikor több napig nem kerestem, végül ő írt rám, aminek nagyon örültem. Igyekszem laza lenni és elkerülni, hogy nekem kelljen kezdeményeznem találkát vagy közös programot.
Szeretném tudni, hogy vajon van-e még esély az újrakezdésre és úgy egyáltalán megbeszélni a történteket. Ezt ő a békülésünkkor mondta is, hogy szeretné, ha beszélgetnénk személyesen, de ő azóta ezt nem hozta fel, én pedig azért nem akartam rákérdezni, mert félek, hogy azzal esetleg a mostani viszonyunk is megromlik. Nekem még mindig jobb így, hogy barátok vagyunk, mint hogy teljesen elveszítsem. Bár őszintén szólva bennem még mindig él a remény, hogy egyszer újrakezdhetjük.
Szerintetek ha ezek után jóban maradt velem, keres időnként és közös sportprogramban is benne van, akkor lehet, hogy többként tekint rám, mint egy sima barát? Tudom, hogy a férfiak máshogy működnek, mint mi nők, de én már nem tudok tisztán látni ebben a helyzetben.
Illetve szerintetek hogyan viselkedjek vele, ha újra szeretném vele kezdeni? Vegyem a kezembe az irányítást vagy inkább várjak türelmesen?
25-30 körüliek vagyunk
Amíg keres, addig nincs okod arra hogy átvegyed az irányítást, maradj női szerepben és várd meg mit akar kezdeni a kapcsolattal.
Ami az eltűnését illeti egy kezdődő kapcsolatban nem feltétlen kell beszámolnia az indokokról , én sem tenném. Viszont neked sem kell tekintettel lenned rá ha eltűnik hetekre, kiadod az útját és keresel mást.
Szerintem várjál, találkozzatok személyesen ha lehetséges és a viselkedése úgy is árulkodó lesz.
40F
Rajta kívül más nincs a láthatáron?
Másnak nem akarsz esélyt adni? Lehet lenne aki sokkal jobban szeretne téged és elfogadna olyannak amilyen vagy.
Azt írod mellékesen megjegyezve "békülésetek óta"
Lemaradtunk valamiról? Ez egy újramelegített kapcsolat lenne vagy hogy kell értelmezzük? Mikor vesztetek össze?
A bekulest arra ertettem, hogy a korabbi ismerkedes soran felszivodott. Eloszor ugye hivatkozott valamilyen problemakra, aztan kesobb nem valaszolt, amikor erdeklodtem felole. Bekules= ujra elkezdtunk beszelgetni es bar kinkretan nem beszeltuk meg, h mi tortent, bocsanatot kert a viselkedese miatt.
Tudom, h nem tudhatom sosem biztosra, de ahogx en ot megisnertem, o nagyon nem egy csajozogep tipus. Elvan inkabb az autok es a sport vilagaban :D Szinte kizartnak tartom, h kepbe kerult volna egy masik no, mind a mostani, mind az akkori kommunikacioja es viselkedese alapjan.
Nekem az a sejtesem, hogy tul sok voltam, tul sokat kerestem, tul sokszor emlegettem, h talalkozzunk. Ezz sztem a legtobb ferfit el lehet ijeszteni. Aztan lehet nem ez az oka, ez csak egy tipp.
Bekules utan mondta, h szeretne szemelyesen beszelgetni, de arra azota meg nem kerult sor, en pedig szandekosan nem hoztam fel. Majd talan most szobakerul, ha mas miatt talalkozunk
Ugyan ebbe a cipőben vagyok csak férfiként. Jelenleg ott tartok hogy nem írt vissza a lány de nem fogom feladni. :)
Te sem tedd, akivel kapcsolatban igazi érzéseid vannak a végsőkig el kell menni.
Szerelem nem sok van az ember életében és szerintem igenis meg kell érte küzdeni, ezt vedd jó értelembe.
Ne fejjel a falnak, hanem kitartással hittel szeretettel. :)
Sok sikert kívánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!