Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Férfiak, ti ráírtok minden...

Férfiak, ti ráírtok minden hátsó szándék nélkül nőkre?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl arra, ha a munkahelyetek mellett van egy bolt, ahova jártok, és ráírtok az ott dolgozó csajra valamit, konkrét példát említve, mondjuk a nő evett valahol, kiposztolta, és ráír a férfi, hogy ő is járt ott nemrég, jó hely, stb stb. Mindezt messengeren, privátban. Csak azért kérdezem, mert rám csak akkor ír férfi, ha akar tőlem valamit, nem nagyon szokott olyan lenni, hogy csak kedélyesen el akar beszélgetni.. De ha létezik ilyen akkor rendben, elfogadom. (Volt valaki, akivel alakult köztünk valami, már vége teljesen más okok miatt, de ő volt ilyen, hogy írogatott nőknek, és azóta se tudom, hogy hűséges volt-e, csajozni akart-e, vagy valóban csak beszélgetni akart velük.)
2020. okt. 21. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
magamból kiindulva ilyen nem létezik:D ha valakivel dumálni akarok , akkor ott vannak barátaim.. nem idegenekre irogatok
2020. okt. 21. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Az análszexnek nem vagyok nagy híve, szóvan esetemben frankón elmondható, hogy minden hátsó szándék nélkül írok rá valakire.
2020. okt. 21. 20:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem idegen, mert szinte munkatárs, de akkor ne őt vegyük példának, hanem tényleg egy munkatársnőt. Ő olyan ember, aki mindenkivel jóban van, mindenkivel beszélget, de ez nem túlzás, hogy messengeren is..? Az már többet jelent, többet akar, nem..?
2020. okt. 21. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Én netes ismerkedésről tudok írni, például ha az illető szimpatikus valamiért, vagy (például itt) felvet egy témát, ami kapcsán szeretnék írni neki, akkor írok.

Bármiféle hátsószándék nélkül ismerkedtem mindig, úgy voltam vele: "ha kialakulna élőbeni találkozás esetén a vonzalom, akkor az nagyon örömteli, elsietni, vagy pláne ismeretlenül semmit mondani nem akartam, úgy voltam vele: lesz egy barátság. A másik féllel se szerettem volna olyat éreztetni, hogy nyomulnék.

2020. okt. 21. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Exem csinalt hasonlokat.ez olyasmi mint a kaocsolatok melegen tartasa mert soha nem tudhatod elöre mit hoz az élet.

Azaz x év mulva ezekkel akár egy szex vagy kapcsolat is meg van már alapozva.

Exem mindog kinosan ügyelt arra hogy neku jo hirneve legyen màs nök elött hohy azt lassa mindenki milyen egy helyes korrekt jofej srac vagy ember.

Engem meg mellette sehol nem erdekelt az, hogy Màsik srac ugyan mit gondol rolam tetszem e szimpi vagyok e. Ha igen okès ha nem akkor ez van.

Exem mellett en viszont mindig nyelhettem azt hogy ö viszont minden nönek be akar jönni.

Meg is lett az eredmenye.

Szakitas utan egy haver haverjanak tesojàval jàr most.

Mikre nem jok a melegen tartott kapcsolatok ugye?

2020. okt. 21. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
*és mindez kapcsolat alatt ugye annak van álcázva hogy szimplán csak beszélget azaz joga van hozzà meg mindenféle szent ártatlanság a köbön
2020. okt. 21. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó .. nem védeni akarom az exed , mert tényleg egy utolsó g... aki ilyet csinál, de! a vásár kettőn áll. Ha tudtad, hogy ilyen, az első adandó alkalommal ki kellett volna dobnod.
2020. okt. 21. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ém hittem abban hogy lehet ö tényleg korrekt, lehet en gondolom csak tul, stb.

Racionalisan utolag làt jol az ember. Ugy visszagondolva.

2020. okt. 22. 00:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Ritkábban ugyan, de előfordul.
2020. okt. 22. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!