Férfiak, ti ráírtok minden hátsó szándék nélkül nőkre?
Én netes ismerkedésről tudok írni, például ha az illető szimpatikus valamiért, vagy (például itt) felvet egy témát, ami kapcsán szeretnék írni neki, akkor írok.
Bármiféle hátsószándék nélkül ismerkedtem mindig, úgy voltam vele: "ha kialakulna élőbeni találkozás esetén a vonzalom, akkor az nagyon örömteli, elsietni, vagy pláne ismeretlenül semmit mondani nem akartam, úgy voltam vele: lesz egy barátság. A másik féllel se szerettem volna olyat éreztetni, hogy nyomulnék.
Exem csinalt hasonlokat.ez olyasmi mint a kaocsolatok melegen tartasa mert soha nem tudhatod elöre mit hoz az élet.
Azaz x év mulva ezekkel akár egy szex vagy kapcsolat is meg van már alapozva.
Exem mindog kinosan ügyelt arra hogy neku jo hirneve legyen màs nök elött hohy azt lassa mindenki milyen egy helyes korrekt jofej srac vagy ember.
Engem meg mellette sehol nem erdekelt az, hogy Màsik srac ugyan mit gondol rolam tetszem e szimpi vagyok e. Ha igen okès ha nem akkor ez van.
Exem mellett en viszont mindig nyelhettem azt hogy ö viszont minden nönek be akar jönni.
Meg is lett az eredmenye.
Szakitas utan egy haver haverjanak tesojàval jàr most.
Mikre nem jok a melegen tartott kapcsolatok ugye?
Ém hittem abban hogy lehet ö tényleg korrekt, lehet en gondolom csak tul, stb.
Racionalisan utolag làt jol az ember. Ugy visszagondolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!