Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ha igy hivtok egy lanyt, amogott van "olyan" szandek?
Figyelt kérdés
Mostanaban szokta mondogatni nekem valaki, hogy cunci. Es eleg kellemetlen đ€Ł (meg folyton hozzamer valahogy, de ez mar mas tema lenne)2022. jĂșn. 15. 22:22
1/9 anonim 

vĂĄlasza:

HĂĄt ha kellemetlen mondd neki hogy ne hĂvjon Ăgy?
2/9 anonim 

vĂĄlasza:

Nem mås téma, meg akar dugni. :D
3/9 anonim 

vĂĄlasza:

Persze, én is szoktam becézgetni, meg jeleket adni
23f
Focista
BankszĂĄmla egyenleg: 23.060.095
4/9 anonim 

vĂĄlasza:

UtolsĂł! A farkad mĂ©retĂ©t nem Ărtad ki! đ
5/9 anonim 

vĂĄlasza:

HĂĄt engem alapbĂłl zavarna ha Ăgy hĂvna, ha nem vagyunk kapcsolatba.
6/9 anonim 

vĂĄlasza:

Ja van benne "szĂĄndĂ©k" meg az hogy egy kicsit primitĂv a fickĂł. Döntsd el hogy akarsz-e vele dugni aki direkt Ășgy hĂv amit te nem szeretnĂ©l (lĂĄtnia kellene kĂŒlön rĂĄszĂłlĂĄs nĂ©lkĂŒl is hogy neked nem tetszik - ne vĂĄrj tĆle az ĂĄgyban sem több figyelmessĂ©get).
7/9 anonim 

vĂĄlasza:

Dehogy kellemetlen neked ez. ĂrĂŒlsz is neki, hogy van valaki aki megakar dugni te.....
9/9 anonim 

vĂĄlasza:

Ahogy elöttem is ĂrtĂĄk, ez meglehetĆsen primitĂv, szerintem lekezelĆ Ă©s bunkĂł! Persze ha neked ez a stĂlus bejön, legyetek boldogok!
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!