Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem merek bemenni a szexshopba megvenni egy olyan szexuális kelléket amit kinéztem, mert tartok tőle, hogy mit fog gondolni rólam az eladó?
Annak az eladónak te olyan vevő vagy mint Marika néni a kis boltban mikor bemegy egy tálca tojásért. Fel sem figyelnek rád, 1 óra múlva nem is emlékszik rád, hogy bent voltál.
Én nagyon paráztam mikor bementem megvenni 19 évesen az első műpuncimat, erre az öreglány elővett egyet, kibontotta és elkezdtebele dugdosni az ujjait és magyarázta, hogy ez most akciós, és milyen finom puha anyagból van, és hogy kis sikositóval könnyen fel tudom húzni majd a farkamra, nem fog dörzsölni, szoritani stb..
Én egy prosztata vibrátort vettem.Kb 50 körüli nő volt az eladó.Kivette a dobozból,és együtt megnéztük,van e benn elem.(Én kértem.)3 gombelem volt benn,be is kapcsolta, megmutatta,hogy rezeg.Ajánlott hozzá síkosítót is.
Elárultam neki,hogy magamnak veszem.Még néhány jó tanácsot is adott:Pl ha használom mindig nagyon figyeljek a higiéniára,és ha még nem használtam ilyesmit,csak fokozatosan kezdjem el használni.
Összegezve:Itt tényleg nem volt zavarban az eladó nő.Te sem legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!