Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem merek bemenni a szexshopba megvenni egy olyan szexuális kelléket amit kinéztem, mert tartok tőle, hogy mit fog gondolni rólam az eladó?
Figyelt kérdés
febr. 14. 12:17
11/24 anonim válasza:
Nem gáz, de éretlenségre utal. Nyilván erre vezethető vissza a mai napig fennálló szüzességed is
12/24 anonim válasza:
Az eladót szerinted érdekli bármi is. Nyilván halott már néhány dolgot és látott már karón varjút. És ha bármit is gondolna rólad az eladó fog még valaha látni? De ha ennyire zavar a dolog akkor rendelj online. Semleges csomagolásban küldik a megrendelt tárgyat.
13/24 anonim válasza:
Sajnálom, de nincs igazad.
Ezèrt le lettél pontozva, de csak azért, mert te is lepontoztàl engem.
14/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz de mindig szeretek magamról újdonságokat megtudni
febr. 14. 14:10
15/24 anonim válasza:
Ismerjük ezt a fajta nem szűz kérdezőt 🤭
16/24 A kérdező kommentje:
Kik ismerik?
febr. 14. 14:12
17/24 anonim válasza:
Kérdező.
Ne foglalkozz a 15-ös válaszával.
Az ő vèlemènye nem számít.
Ő csak okoskodni jött ide.
18/24 anonim válasza:
Űgy gondolom aki ilyet nem mer megtenni nincs kész arra sem amit szeretne venni.
Bocsi
19/24 anonim válasza:
Kérlek tanìts! Imádom olvasni a bölcs gondolataid.
Én is úgy gondolom, ahogy, te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!