Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem merek bemenni a szexshopba megvenni egy olyan szexuális kelléket amit kinéztem, mert tartok tőle, hogy mit fog gondolni rólam az eladó?
Én esetem.
Bementem az egyik szexshopba,vettem pár dolgot, de az egyik emlitèsre mèltò.
Egy gumi és egy fém pèniszgyűrűt nèzegettem, de a fém pèniszgyűrűből csak egy méret volt kitève, így megkérdeztem a pultnál lévő csajt, hogy csak az a méret van, ami a polcon talàlhatò?
Erre a csaj hangosan megkérdezte a pult mögül a pasi kollégájàt,aki a bolt másik felében volt, hogy van-e a raktárban az 50 mm-es pèniszgyűrűből nagyobb mèret?
Nem volt számomra kellemetlen, csak egyből egy kabaré jutott eszembe, ami egy òvszervàsàrlàsròl szòl.
Úgyhogy nem gáz bemenni.
Hidd el senki sem fog sem kibeszèlni, sem összenèzni a hátad mögött.
Teljesen természetes számukra, hiszen vásárló vagy, belőled (is) élnek.
4
Felteszem erre gondoltál. :D
https://www.youtube.com/watch?v=juiFHJcUnrA
Így már jogos a félelmed kérdező. :DD
6
Sejtettem. :)
Bár most még inkább beszarattuk a kérdezőt szerintem.
Egy futár monda, (nem tudom valós-e) hogy simán tudják, hogy ki rendelt szexshopbòl.
Mègpedig onnan, hogy a shopbòl mindig fekete csomagolàsban küldik a megrendelèst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!