Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi az, amit már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi az, amit már kértek (kérnek) tőletek, de megalázónak tartok a szexben?

Figyelt kérdés

2023. jún. 24. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Behatolás.
2023. jún. 24. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Megalázónak? Hm. Ilyen nem volt, nem értem mi lehet megalázó a szexben. Az lenne megalázó, ha mondjuk negatív megjegyzést tenne a testemre, de ilyen pasival nem volt dolgom szerencsére. :D Vagy ha becsmérelné pl az orál technikámat, az is megalázó lenne, de ilyen se volt. Amúgy ha megválogatja az ember, hogy kivel, akkor nincs ilyen gond szerintem.
2023. jún. 24. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Arcra élvezés.

Nekem abszolút tabu, pedig nem tartom magam olyan prűdnek.

De ez nem fér bele.

Gondolom nem a megalázó mondatokra voltál kíváncsi.

2023. jún. 24. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
A viszonzatlan orál
2023. jún. 28. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Mindenkinek mást jelent a megalázó

Pl az előttem írtak hogy viszonzatlan oral - nekem ez egyatalan nem megalázó mert imádom kenyeztetni a párom és nem várom hogy ő is megtegye

Számomra a megalázó az ha valamit én nem akarok és erőlteti valaki nagyon, illetve olyan dolog ami átlép a határaimon (pisi, kaki, arcra-hajra élvezés)

2023. jún. 28. 22:40
 6/6 Ozmi ***** válasza:
100%
Mèg nem volt ilyen szituáció.szinte kizárólag olyannal szexelek, akit szeretek,így nem tudok olyan helyzetet elkèpzelni sem, ami megalázó lenne.
2023. jún. 29. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!