Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem az anális szexet? Tartok tőle a rossz tapasztalatok miatt,de a párom nagyon szeretné! Mit tegyek? Vagy hogy csináljuk?
"én sajnos nem engem nem vonzz"
Ne, így ne engedd. Ha te nem élvezed úgy csak rossz lehet, ha "muszájból" csinálod. Mármint hiába akarsz neki örömet okozni, nehéz teher lenne lelkileg olyat csinálni szexuálisan amit nem szeretnél.
"Mostanában nagyon szeretné, én sajnos nem engem nem vonzz.".
Ebben az esetben én is azt javaslom, hogy ne engedd. Egyrészt te magad sem akarod valójában. Másrészt, ha göcsölsz/nem tudsz ellazulni közben az gondot okoz a behatolásnál is...
A szexben semmi sem kötelező, amit nem akarsz.
Engedd neki, csak elotte tagitsa ki a popsid és kell sok sikosito. Elsore fog fájni foleg elején de 3-4 analozas utan már nem annyira sot szinte egyáltalán, csak elejen inkább. Ugyse hagy addig beken xdd minden fiu szeretne popsiba dugni a lanyokat, imádják ahogy szenvedunk xdd
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!