Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engedjem az anális szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem az anális szexet? Tartok tőle a rossz tapasztalatok miatt,de a párom nagyon szeretné! Mit tegyek? Vagy hogy csináljuk?

Figyelt kérdés
Kb 3x már kipróbáltuk,de kevés ideig,mert én nem élveztem meg fájt. Mondtam hagyja abba. Mostanában nagyon szeretné, én sajnos nem engem nem vonzz. De neki szeretnék örömet okozni. Mit tegyek? 23/L
2023. jan. 5. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

"én sajnos nem engem nem vonzz"

Ne, így ne engedd. Ha te nem élvezed úgy csak rossz lehet, ha "muszájból" csinálod. Mármint hiába akarsz neki örömet okozni, nehéz teher lenne lelkileg olyat csinálni szexuálisan amit nem szeretnél.

2023. jan. 5. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

"Mostanában nagyon szeretné, én sajnos nem engem nem vonzz.".

Ebben az esetben én is azt javaslom, hogy ne engedd. Egyrészt te magad sem akarod valójában. Másrészt, ha göcsölsz/nem tudsz ellazulni közben az gondot okoz a behatolásnál is...

A szexben semmi sem kötelező, amit nem akarsz.

2023. jan. 5. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
A biszex pávádat hajtsd el, majd keress normális barátot!
2023. jan. 5. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Az miért nem elég öröm neki ha a puncidat engeded? Kérdezz már rá mi a kifogása, miért nem elég neki?
2023. jan. 5. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Engedd neki, csak elotte tagitsa ki a popsid és kell sok sikosito. Elsore fog fájni foleg elején de 3-4 analozas utan már nem annyira sot szinte egyáltalán, csak elejen inkább. Ugyse hagy addig beken xdd minden fiu szeretne popsiba dugni a lanyokat, imádják ahogy szenvedunk xdd

19L

2023. dec. 26. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös. Nem mindn pasi szereti. Én pl. l sem tudnám képzelni hogy seggbe dugjak valakit.
márc. 4. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert te már öreg vagy és nem a mai világban élsz:))
márc. 30. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!