Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/26 anonim válasza:
senki nem erőlteti a soványságot. de figyeljen oda magára és sportoljon.. igen ez a baj hogy az ilyenek nem tesznek semmit de elvárnak mindent
14/26 anonim válasza:
Így jár, aki hülyeségeket beszél...
16/26 anonim válasza:
Ez szimplán egy dagadt, nagyon elhízott csaj. Plus Size modellnek is hívják magukat, de.... azért... ez több a soknál. Ez egyszerűen igénytelenség önmagával szemben.
17/26 anonim válasza:
Nekem ez már túl sok! De biztosan van olyan akinek bejön.
18/26 anonim válasza:
A legszebb női ideál alakom. Egyszerűen imádom, egyre jobban
19/26 anonim válasza:
Mennyi itt a keserű b@nkó... Hihetetlen, hogy csak azért, mert valakinek valami nem tetszik, úgy tesz, mintha felháborító lenne a létezése is. Nem csoda, hogy az ilyen korlátolt embereknek nincs senkijük és még rosszindulatúan irigykednek is másokra... Mert aki szerinte kevesebb, az biztos nem érdemli meg...
Fúj, de gusztustalan... Ez a szomorú, hogy azt hiszi, jobb másoknál, holott ennek semmi köze az alkathoz...
Csomó sportos alkatú férfinak tetszik ez az alak. Nem lopják el mások elől, nem sértés senkire nézve. Mindenki megtalálja, ami tetszik neki, nem értem, miért kell féltékenykedni vagy mutogatni másokra.
Főleg, ha neked nem tetszik, akkor meg miért zavar, hogy milyen pasival van?
Magatokba kellene először nézni...
20/26 anonim válasza:
nem értem... ha valakinek nem tetszik akkor az a válasz haszontalan de ha valakinek ez bejön akkor hasznos a válasz... ergo a kérdező előre ldöntötte hogy milyen válaszokat fogad el.. akkor minek kérdez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!