Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, nőies vagy nőiesen telt hölgyek mekkora méret az igazán kielégítő a puncitok számára?
Figyelt kérdés
Válaszotokban magasságot, és legalább egy kb-i testalkatot legyetek kedvesek megadni, pl körte, homokóra, alma stbjan. 23. 13:12
1/13 anonim válasza:
Az a méret amelyik egy érzéki, szenvedélyes, domináns, férfihoz tartozik. 170cm. Nem vagyok sem körte sem alma hanem egy Nő.
2/13 anonim válasza:
Az almát a körtével akarod összehasonlítani? :D
3/13 anonim válasza:
Nem méret kérdése. Hanem, hogy igazán rá legyek izgulva a férfira. 178, elkörtésedett :D
4/13 anonim válasza:
Megint a sok kitérő kamuválasz, akkor legyen 10 cm-es kukijú pasitok, biztos az is jó
5/13 anonim válasza:
175cm, vékony vagyok, nekem a 20+cm a legjobb
7/13 anonim válasza:
#6 Nagyon divatos lett ez az incelezés, nekem most is van nőm. Egyszerűen rühellem a kamut, félrebeszélést. Főleg akik még maguknak is hazudnak.
8/13 anonim válasza:
Kedves 7es, 1es vagyok.
Nem hazudok senkinek. Egyik alkat sem illik rám azért írtam így. Arányos testem van de nem sovány, ennyi.
Így kielégítő a válaszom?
9/13 anonim válasza:
Nem az alkatra céloztam, hanem ezekre a süket dumákra hogy mindegy a farok/pénze/kinézete, csak a szív számít :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!