Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró srácok, mit szóltok hozzá, ha egy meleg srac megficséri az alakotokat, személyiségeteket?
Mit köszönjek meg? Hogy rámgerjedt?
Férfiak nem dicsérik egymást.
Ha egy férfi a másik testét dicséri az minden csak nem heteró.
Max cikizni szoktuk.
Mikor középsuliban az 170 centis 130 kilós osztálytársam lefogyott 85-90 kilóra akkor megdícsértem. De semmi homo nem volt a dologban.
Amikor a munkahyen egy meleg mondta hogy ha kiakarnám próbálni fiúval akkor nagyon könnyen találhatnék valakit. Akkor azt mondtam, hogy köszönöm jólesik, hogy ezt mondod.
Szintén mumkahelyeb 45 körüli fôszer szexuális megjegyzéseket tett kb zaklatott, na az szar volt.
Melegbárban volt aki kérdezés nélkül meghívott italra pedig tudta hogy hetero vagyok meg a seggemet megfogta.
Szintén melegbárban már fűztem a biszex csajt és akkor odajött egy srác hogy táncolni akarna velem aztán még párszor elmondta hogy milyen kár hogy hetero vagyok. De nem mondtam semmit.
25F hetero. (Meleg haverom miatt voltunk páran a melegbárban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!