Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srácok, mit szóltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácok, mit szóltok hozzá, ha egy meleg srac megficséri az alakotokat, személyiségeteket?

Figyelt kérdés
Hogyan reagáltok? Ileltve mi van ha nem tudjatok, hogy meleg a másik?

jan. 16. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Ha nem tudom akkor ezek után tudni fogom és tartom a három lépést.
jan. 16. 17:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem köszönitek meg?
jan. 16. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Mit köszönjek meg? Hogy rámgerjedt?

Férfiak nem dicsérik egymást.

jan. 16. 19:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Ha valaki izmos, jó teste van, szerintem még heterók is megdicsérik, ha látstik, hogy valaki mennyit edzett.
jan. 16. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy férfi a másik testét dicséri az minden csak nem heteró.

Max cikizni szoktuk.

jan. 16. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

Mikor középsuliban az 170 centis 130 kilós osztálytársam lefogyott 85-90 kilóra akkor megdícsértem. De semmi homo nem volt a dologban.

Amikor a munkahyen egy meleg mondta hogy ha kiakarnám próbálni fiúval akkor nagyon könnyen találhatnék valakit. Akkor azt mondtam, hogy köszönöm jólesik, hogy ezt mondod.

Szintén mumkahelyeb 45 körüli fôszer szexuális megjegyzéseket tett kb zaklatott, na az szar volt.

Melegbárban volt aki kérdezés nélkül meghívott italra pedig tudta hogy hetero vagyok meg a seggemet megfogta.

Szintén melegbárban már fűztem a biszex csajt és akkor odajött egy srác hogy táncolni akarna velem aztán még párszor elmondta hogy milyen kár hogy hetero vagyok. De nem mondtam semmit.

25F hetero. (Meleg haverom miatt voltunk páran a melegbárban)

jan. 16. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
A homokosok hogy reagálnak ha egy csaj bepróbálkozik?
jan. 16. 21:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Itt nem feltetlen beprobalkozasrol van szo, van aki hatso szandek nelkul is meg tudja dicserni a masikat. Engem is volt, hogy megdicsert egy lanybaratom. Megkoszontem, majd elmosolyodtam. :)
jan. 16. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert nyilván bejössz neki, ennyi.
jan. 17. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!