Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet mégsem vagyok meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mégsem vagyok meleg?

Figyelt kérdés
Na szóval 18/f vagyok és eddig azt hittem hogy meleg vagyok több mint négy évig, mert fiúk jöttek be és a lányokra úgy sose gondoltam és nem is érdekeltek úgy. Pár hónapja még is történt az első szexem egy fiúval és nem volt bennem semmi érzelem és nem is tetszett azóta, furcsa módon fokozatosan elkezdtek érdekelni a lányok és egyre kevésbbé a fiúk. Pl meg is nézem őket, kívánom őket és sokkal jobban feláll tőlük mint valaha a fiúkra. Most akkor lehet hogy heteró vagyok?

2023. dec. 4. 06:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, de az is, hogy bi. Menj csajozz, ne gondold túl. Utána majd talán kitisztul a kép.
2023. dec. 4. 06:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy
2023. dec. 4. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet biszex vagy
2023. dec. 4. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kiskamaszként herótom volt a lányoktól, más fiúk már csajoztak, smároltak, én szinte undorodtam tőlük. A fiúk tetszettek. Azt hittem meleg vagyok. Volt egy osztálytársam, ő is hasonló volt. Be is jöttünk egymásnak. Aztán 8.-ban jött egy új csaj az osztályba, akibe szerelmes lettem mint állat! Persze csak egyoldalú volt.

Na rá már felállt a farkam, sokszor hokiztam róla fantáziálva. De a fiúk továbbra is izgattak. Sportolni jártam, rengeteg meztelen srácot láttam évek alatt az öltözőkben, mindig is tetszett a férfi test, meg persze a farok látványa. 16 évesen végül egy sporttársammal vesztettem el a szüzességemet. Vagyis fiúval dugtam elsőre. De vágytam már a puncira is, egyre több csaj izgatott, úgyhogy pár hónap múlva össze is jött egy házibuliban. Olyan jó volt, hogy hihetetlen! Rájöttem, mindkét nem tetszik! Kanos vagyok nőkre, férfiakra egyaránt. Ez van, biszex vagyok.

Legalább nagyobb a felhozatal amiből válogathatok... 😁

2023. dec. 4. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!