Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan barátod, akiről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan barátod, akiről tudod, hogy meleg, mégsem kezdeményezel nála?

Figyelt kérdés

Konkrétan azért, mert tudod, hogy nem a hozzád hasonlók a szimpatikusak számára és nem akarsz pofára esni, miközben bejönne és talán még egy kis esélyed is volna nála, mivel van egy fajta barátság köztetek?

De annyira határozottan elmondta egy beszélgetés során, hogy ki az, aki nála szóba jöhet, és nem vagy benne a kritériumokban.

2022. jún. 27. 06:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyat ismerek akik biszex.
2022. jún. 27. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, de nem annyira esetem.
2022. jún. 27. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Van, de nem az esetem.

A kollegam viszont nagyon bejon, csak valoszinusitem hogy meleg, meg nemkerdeztem ra nala, jo lenne osszejonni vele :)

2022. jún. 27. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs,mind meg volt...Ez komoly
2022. jún. 28. 01:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Van igen,és tudom ,hogy nagyon bejövök neki,viszont ő nekem nagyon nem..
2022. jún. 28. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!