Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mit reagáltok ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit reagáltok ha egy meleg srácnak bejössz?

Figyelt kérdés
Mit tesztek? Vagy még nem volt ilyen?
2023. dec. 10. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Én még nem jártam így de amúgy egyszer kipróbálnám sráccal. Azt is elmondom miért. Mert kiderülne tényleg nem áll-e fel pasira. Így tuti megnyugtatva magam. Ha meg mégis megnézném jobban szopnak-e.
2023. dec. 10. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez önmagában semmit nem jelent. Nekem is sok nő bejött, mégsem nyomultam rájuk, mert tudtam, hogy nem kölcsönös.
2023. dec. 10. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A tudtára adom, hogy egyoldalú a dolog!
2023. dec. 10. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

A melegek állítólag érzik ki kapható ilyesmire. Engem nem zavarna amúgy meg szerintem ez butaság ragaszkodni hogy heteró vagyok stb. Mi gimibe vertük haverokkal együtt. Akkor mind meleg? Ugyan. Kíváncsiság tiniként...

A buta emberek akadnak ki ilyesmin. Amíg nem zavaró a nyomulás stb addig nicns ezzel gond.

2023. dec. 10. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Mikor 19 voltam egy hármasba hívtak. Aztán úgy alakult, hogy kiderült a srác bi. A csaj kérte dugjam meg. Megdugtam. Érdekes élmény volt. De nem tartom ezt fontosnak. Ha újra lenne ilyen benne lennék de inkább abba hogy leszopjon mert azt mondják a pasik jobban szopnak. A dugás tök semleges volt. Azt azonban hozzá kell tennem, hogy nem gondolom azt, hogy ez téma kéne legyen. Annyi titka van mindenkinek. Ezt se kell elmondani. Logikusan én se mesélem senkinek, de nem is tartom gáznak mert ez SZEX! Amit élvezni kell nem elemezni.
2023. dec. 10. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Volt már párszor

Pl vendéglátóhelyen egy vendég folyton visszajárt és odajött hozzám, egyszer konkrétan azt mondta, hogy "jó nézni ahogy dolgozol". Egyszer megvárt munka után a bejáratnál! Végül sikerült megbeszélnem vele hogy hagyjon, de már ki is akarták tiltani a helyről.

Egyszer elmentünk egy melegbárba csak úgy kíváncsiságból, egy srác odajött hozzám, beszélt egy kicsit, aztán elkezdte simogatni a hátamat. Kicsit lesokkoltam, de aztán sikerült tisztáznom hogy heteró vagyok. Azóta átérzem milyen mikor egy srác csak úgy letámad egy lányt egy szórakozóhelyen:D

Nehéz az élet jóképűként haha

2023. dec. 10. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Hozzám egy esküvő után jött oda egy srác, azt hittem csak haverkodni akar, dumáltunk elég sokat. Majd jött a téma, hogy ő meleg és azt gondolja rólam, hogy én is az vagyok.

Szerényebb, introvertáltabb típus vagyok, mindenkivel kedves, figyelmes, emellé pedig van egy helyes kinézetem, erős fizikummal.

Én nem ítélem el a melegeket, semmi gondom vele, ha tudnak viselkedni. Azt undorítónak találom, ha fogdossák vagy nyalják egymást társaságban vagy közterületen, de ennyi.

Mondtam neki, hogy nálam abszolút a heteróság áll fenn, sőt, ott is nagyon válogatós vagyok.

Ezután, ugyanúgy beszélgettünk tovább, full értelmes srác volt, bár ez szerintem a melegekre jellemző is. Általában intelligenciával társul.

2023. dec. 10. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljesen hidegen hagy, ha viszont elkezd nyomulni, zaklatni akkor felidegesít.

Általános szabály: annak az elismerését fogadod szívesen akivel (legalább tudat alatt) el tudnál képzelni "valamit". Ha egy jó nő mondja akkor büszke vagy rá, ha olyan akitől totálisan semmit sem akarsz az udvariasan megköszönöd, de jelzed hogy egyoldalú a dolog és ne akarjon nyomulni.

2023. dec. 10. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondta már meleg pasi, hogy ha meleg lennék, akkor leszopna... :D Én dícséretnek vettem. :D
2023. dec. 12. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!