Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ti mit reagáltok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti mit reagáltok ha betalál egy bi/meleg ajánlat?

Figyelt kérdés

Napok óta agyalok ezen. Ugyanis már 2. alkalommal találnak meg, hogy pénzért benne vagyok-e hogy kielégítsenek. Nemet mondtam, de a második azt mondja, hogy valaki azt mondta én tuti benne vagyok. De nem mondta el ki volt az. Amúgy elgondolkoztam amikor azt mondta akkor is jár a pénz ha nem is állna fel, de mivel nem tudtam meg kitől hallott ilyet így offoltam.

Nektek is volt hasonló? Random írnak rá vagy tényleg lehet ajánlott valaki?

2022. jún. 25. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nekem videót kellett küldenem amin kiverem. Utólag utalt. Azt hittem kamu lesz de nem volt az. 30.000 potya. De mivel már akkor volt bi hajlam bennem így nem izgatott hogy pasi az. Plusz a pénz kellett és nem volt rajta az arcom. Vagy nem ilyen ajánlatra gondolsz?
2022. jún. 25. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen figyelmen kívül hagynám. Nem érdekel, mennyit kínál, kínálhat milliót is, nem érdekel, nem is vagyok rászorulva. 40 millió körüli, aminek örülnék, de nem ilyen módon akarnék hozzájutni, hanem olyan munkával, ami a képességeimnek és tudásomnak megfelel és épp ezért szeretem is csinálni.
2022. jún. 25. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Művész suliba jártam. Kb a 70%-a fiú osztálytársam meleg volt. Így gyakran engem is annak néztek. Amúgy egyszer kíváncsiságból hagytam, hogy kényeztessen orálisan egy srác. Jó volt, élveztem, ügyes volt. Ennek ellenére nem éreztem vágyat rá, hogy bármit is tovább lépjek, pedig sokszor rámírt hogy bármikor mert milyen jó farkam van meg minden. Hízelgő volt, de ennyi. Szóval ha rám rámír valaki elfogadó vagyok, de szerintem ez ritkaság. Nem gondolom, hogy értelmes ember így bepróbálkozik úgy ha nincs valami alapja tényleg. Nálam ugye a meleg osztálytársak mint közös ismik voltak mindig a kapcsolódó pont amiért azt hihették.
2022. jún. 25. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Pénzt még nem ajánlottak fel, de egy srác nemrég részegen szórakozóhelyen odajött hozzám, beszélt egy kicsit aztán elkezde simogatni a hátam. Őszintén szólva eléggé lesokkolt és mostmár át tudom érezni milyen az egy lánynak mikor nyomulós parasztok megfogdossák őket

22F heteró

2022. jún. 25. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
10%

Pont itt írtam erről:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ha egyszer lenne egy ilyen és szimpi lenne kipróbálnám, pusztán magamat igazolva vagy sem. Hisz kiderülne feláll-e. Élvezem-e. Persze elmondva a másiknak, hogy nem érdekel és simán bármikor leállíthatom és vége. De nem mozgok ilyen körben. Nem is írt soha rám senki. De csak fiatal vékony fiúval tudom elképzelni. Tehát egy öreg kopasz pocakos tuti nem... De persze hogy ez a dolog mennyire igaz akkor derülne ki ha valós helyzetben lennék.

2022. jún. 25. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Informatikus alkatom van. Kaptam már ajánlatot. Megírtam, hogy téves. Megjegyzem kolléga volt :D
2022. jún. 25. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Öcsém meleg. Emiatt volt már ilyen de normálisan mondtam, hogy nem egy pályán játszunk. Plusz tesómnak szóltam. Ő meg kiakadt és kb lehordta a csávót mindennek telefonon. Kicsit meg is sajnáltam, de azt mondta ez elfogadhatatlan. Szóval a reakció alapján ez nem egy tipik dolog.
2022. jún. 25. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, nekem nagy vágyam hogy leszophassak egy srácot, nagyon szeretném kipróbálni milyen érzés, de szükségem lenne menekülési lehetőségre is. Nem sok esélye van ennek így gyanítom😬.
2022. jún. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!