Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól értelmezem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól értelmezem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, akivel járok egy ideje.

Viccből ajánlottam neki, hogy legyen csak szexkapcsolatunk, azt mondta, hogy neki komoly kapcsolat kell, mert szexelni annyit tudna, amennyi belefér.

Nekem ez úgy jött le, hogy szexre van ezek szerint jobb alternatívája mint én, ha már arról van szó.

A velem való kapcsolat csak úgy éri meg, ha komoly

2021. szept. 25. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
fordítva, szexelni elég más is, de tőled többet akar, te többet érsz számára
2021. szept. 25. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye vagy. Már bocs.

Ha csak szexet akarna, bárkit választhatna.

De neki a TE személyed kell. Nem mindenféle kósza kufirc, hanem te.

2021. szept. 25. 14:31
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Ettől a kifacsart női logikától még úgy is padlót fogtam, hogy én is nő vagyok... Pont arról van szó, hogy szexelni tudna másokkal is, veled viszont komolyan el tudja képzelni, tehát többet akar. Nem csak szexet.
2021. szept. 25. 14:32
 4/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint van szexpartnere, vagy szexpartnerei, míg nekem teszi a szépet
2021. szept. 25. 14:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
“Annyit tudna” - ha nem lennetek egyutt, ha nem ismerkedtetek volna meg, akkor tudna. Igy viszont te kellesz neki es valoszinuleg nincs is neki szexkapcsolata melletted.
2021. szept. 25. 14:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de te hülye vagy? Én nő vagyok, de ettől a logikától a falra mászok.

Pont azt jelenti hogy TE kellesz neki mert megfogtad őt a személyiségeddel. Nem azt jelenti hogy szex kapcsolatai vannak....

2021. szept. 25. 14:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakíts vele.

KIMÉLD MEG MAGADTÓL!

N

2021. szept. 25. 14:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Te az a tipikus túlagyaló ember vagy, akinek semmit sem lehet mondani mert mindenből valami negatívat hoz ki.
2021. szept. 25. 14:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
szegény pasi pont téged akar komolyabbra? látszik, hogy fejben nem vagy elég érett hozzá
2021. szept. 25. 14:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten, te mégis miről beszélsz?

Téged és egy veled való kapcsolatot fontosabbnak tart, mint egy egyszerű szexkapcsolatot. Pont ezért nincsenek rajtad kívül szexpartnerei, hiszen elmondta, hogy egy komoly kapcsolat érdekli veled. Mit nem értesz, őszintén?

Tudod mit? Hagyd ott. Ő normális partnert érdemel, amire te jelenleg alkalmatlan vagy, mert a semmiben keresel konfliktust. Jelenleg nem vagy olyan szellemi szinten, hogy szerető és jó partner legyél számára.

N

2021. szept. 25. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!