Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól értelmezem?
Megismertem egy pasit, akivel járok egy ideje.
Viccből ajánlottam neki, hogy legyen csak szexkapcsolatunk, azt mondta, hogy neki komoly kapcsolat kell, mert szexelni annyit tudna, amennyi belefér.
Nekem ez úgy jött le, hogy szexre van ezek szerint jobb alternatívája mint én, ha már arról van szó.
A velem való kapcsolat csak úgy éri meg, ha komoly
Te hülye vagy. Már bocs.
Ha csak szexet akarna, bárkit választhatna.
De neki a TE személyed kell. Nem mindenféle kósza kufirc, hanem te.
Ne haragudj de te hülye vagy? Én nő vagyok, de ettől a logikától a falra mászok.
Pont azt jelenti hogy TE kellesz neki mert megfogtad őt a személyiségeddel. Nem azt jelenti hogy szex kapcsolatai vannak....
Szerintem szakíts vele.
KIMÉLD MEG MAGADTÓL!
N
Uramisten, te mégis miről beszélsz?
Téged és egy veled való kapcsolatot fontosabbnak tart, mint egy egyszerű szexkapcsolatot. Pont ezért nincsenek rajtad kívül szexpartnerei, hiszen elmondta, hogy egy komoly kapcsolat érdekli veled. Mit nem értesz, őszintén?
Tudod mit? Hagyd ott. Ő normális partnert érdemel, amire te jelenleg alkalmatlan vagy, mert a semmiben keresel konfliktust. Jelenleg nem vagy olyan szellemi szinten, hogy szerető és jó partner legyél számára.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!