Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tennétek egy ilyen ajánlat esetén? Elgondolkodnátok rajta?
Tavaly nyáron hónap közepén nem nagyon volt pénzem, de akkor kezdtem el dolgozni, így fizetést csak a következő hónapban kaptam volna, de kellett nagyon pénz.
Megtudtam, hogy létezik ilyen FB csoport, ahol ilyeneket keresnek illetve árulnak, egyből kértem tesómtól 10 db régi bugyit ami már nem kell neki.
A csoportban bent voltam kamu névvel, volt pár érdeklődő, aki mondta, hogy vegyem fel előbb a bugyit és küldjem el neki, és aztán veszi meg. Így megtettem, leborotváltam a combom felső részét, felvettem a bugyit, a farkamat pedig a combom közé rejtettem és lefotóztam neki. 4 bugyit tudtam eladni összesen 5 ezer/darab áron. Postakész borítékban adtam fel, feladó megnevezése nélkül. :D Egynek jó volt, de többet nem csinálnám, eléggé fejfájdító biznisz kanos faszikkal üzletelni, mert rengetegen nem is akarnak venni semmit, csak húzzák az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!