Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért teszi ezt a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi ezt a barátom?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy az az álma, hogy orális szexel ébresszem. Mondtam neki, pár hónap után, hogy ok pedig nem szeretem a reggeli szexet.

Azóta reggel hasra fordul rendszeresen, hogy ne férjek hozzá....

Pedig éberen alszik, nem az a típus, hogy ne tudjon magáról.

Utána mondtam neki, hogy nem kell bújkáljon, mert békét hagyok

Tagadta persze, hogy veletlen es azt mondta, hogy kedve van szexre, vegul belementem, de alig allt fel neki, pedig reggel szokott lenni erekciója....

2021. aug. 22. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden pasi álma. Igaz maguknál sem vannak, de a tudat jól esik.

Nekem is nagy álmom úgy ébredni, hogy nyalakodassal ebresszen parom.

2021. aug. 22. 17:23
 2/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Szerintem nem direkt csinálja.
2021. aug. 22. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Kéretlen kelletlen, sok pofázás után bekaptad a farkát . Szerinted hogy esett neki, azt hiszed így képzelte el a reggeli ébresztőt? Azt hiszitek minket nem lehet megbántani, de az ilyen dolgok nekünk is számítanak
2021. aug. 22. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Hármas nagyon jól összefoglalta.

Megmondod hogy reggel te nem akarod, pasi tudomásul veszi, aztán amikor nem kell neki az erőltetett alibi szopàsod akkor meg ő a hibás 😀 Bármennyire is hihetetlen, nekünk is vannak érzelmeink😉

Ha állandóan kérlelne, nem értene a nem szóból, reggel rád mászna, akkor is ő lenne a hibás.

Ehhez nagyon jól értenek a nők...

(Tisztelt a kivételnek)

2021. aug. 23. 12:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!