Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb pasinak a vaskosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasinak a vaskosabb nők jönnek be? Már senki sem szereti a vékonyságot?

Figyelt kérdés

jan. 27. 19:20
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, ha a legtöbbnek, de soknak biztos. Nekem is férfiként azok a nők jönnek be, akiknek van lehetőleg nagyobb mellük, jó fognivaló popó, és vaskos, formás combok. Nem baj ha van plusz kiló, sőt.
jan. 27. 19:23
 2/41 anonim ***** válasza:
45%
Nekem biztos, hogy a husis telt nők jönnek be. Egy kivétellel minden barátnőm, szexpartnerem ilyen volt, és a feleségem is ilyen. A legjobb tátsak, és olyat tudnak a szexben nyújtani, amit a vékony lányok soha nem fognak tudni.
jan. 27. 19:26
 3/41 anonim ***** válasza:
30%

2-es vagyok.

Meg csonttal csak a kutyák játszanak!!!

jan. 27. 19:27
 4/41 anonim ***** válasza:
35%
Nem, 100 pasibol max 1 nél jön be ténylegesen a kövér nő. Ugyan olyan ez, mint pl a fogatlanság, szájszag, körömgomba. Egy betegség. Aki erre gerjed az egész más mintha valaki ló helyett szamár elven választ
jan. 27. 19:35
 5/41 A kérdező kommentje:

4: nem a túlsúlyosakra kérdeztem rá, hanem a teltebbekre. Nem minden telt nő túlsúlyos.

Köszi mindenkinek a válaszokat!

jan. 27. 19:40
 6/41 A kérdező kommentje:
3: ezt a csontos meg kutyás dumát akkor is utálnám, ha telt lennék.
jan. 27. 19:42
 7/41 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, más hogy van ezzel, nekem a vékony nők a gyengéim. Remélem, hamar elmúlik ez a divat, hogy az a vonzó, ha hatalmas feneket növeszt a nő.
jan. 27. 19:43
 8/41 anonim ***** válasza:
30%
Mi az, hogy "telt"? Mivel van telve? Meg ugye az se mindegy hol mennyire, és milyen feszes
jan. 27. 19:43
 9/41 A kérdező kommentje:
8: hát hájjal.
jan. 27. 19:44
 10/41 anonim ***** válasza:
39%
mivel sértettek meg ennyire kérdező??
jan. 27. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!