Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb pasinak a vaskosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasinak a vaskosabb nők jönnek be? Már senki sem szereti a vékonyságot?

Figyelt kérdés

jan. 27. 19:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
60%
Mindig is a vékonyabb lányok, nők jöttek be. Pont nem érdekel mi a divat. Én ennek csak örülök, ha más felé tendál. Több esélyem lesz egy gyönyörű, vékony csajt találni. 🤔
jan. 27. 20:57
 22/41 anonim ***** válasza:
58%

"De nem a mirigyektol lesz tele... (Kivéve, ha ugye terhes vagy szoptat)"

De igen, pontosan attól! A mirigyektől lesz olyan szép kerek, feszes, csodálatos. De most -hála a tájékozatlanságodnak,- már könnyebben el tudjuk dönteni vajon férfi vagy nő írta-e ki ezt a kérdést 🤭

jan. 27. 21:01
 23/41 anonim ***** válasza:
12%
Nekem abszolút nem jönnek be a vékony nők. A sportos izmosak meg egyenesen taszítanak.
jan. 27. 21:03
 24/41 anonim ***** válasza:
67%
Nekem pont, hogy a vékonyabb nők tetszenek.
jan. 27. 21:34
 25/41 anonim ***** válasza:
89%
En kifejezetten vekony vagyok, mindig volt/van parom szval gondolom nem vagyok undorito. Aki meg azt irta hogy szexben jobbak a teltebb nok.. pont nem ezen mulik. Szerintem kb minden partneremnek maradando elmenyeket alkottam, bar az teny es valo hogy nyitott vagyok dolgokra es elvezem is kenyeztetni a masikat nem csak illembol viszonzok dolgokat vagy fekszek mint egy fadarab a veget varva. Sajnos borzasztoan sok a szexben nulla no, teltseg ide vagy oda.
jan. 27. 21:36
 26/41 anonim ***** válasza:
41%
Nem preferálom... Mondjuk az is számít nálam, mitől "vaskosabb", ha lusta, nem mozog, csak állandóan csipeget, az nem jön be.. Én sem vagyok sem nagydarab, sem magas, így a gömbölyded, de nem elhízott nők jönnek be, akiket kényelmesen ölbe lehet ültetni.. Kérdező, am én is néha mondom, " csak a kutya játszik csontokkal", de nem ez az alapállásom. Első komoly kapcsolatomban a lány, olyan 162 magas volt, talán 50 Kg , volt amikor annyi sem, de nem volt "csontos" illetve úgy tetszett ahogy van.
jan. 27. 21:52
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Pont hogy a vékonyságra megy a legtöbb fiú , nem hiába nagy divat most a kpop

Persze az idomosabb lányokra is jut bőven jelentkező.

Szóval egy lány sem fog egyedül maradni!

F

jan. 27. 22:02
 28/41 anonim ***** válasza:
62%
imádom a vékony csajokat pici cicivel és kicsi popsival
jan. 28. 05:18
 29/41 anonim ***** válasza:
2%

#28!

Nem gondolod hogy van benned pedofil hajlam? Amit írtál az olyan 10-12 éves kislány alkat. Nőies nőre már a cerkád fel sem áll, csak a kislányos testű nőkre?

jan. 28. 05:33
 30/41 anonim ***** válasza:
62%

Miért fáj neked, ha neki ez jön be?

Meg miért lenne pedofil? Ennyi erővel akkor te szociopata vagy! 🤷🏼‍♂️

De minimum egy igazi segfej!

jan. 28. 07:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!