Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb pasinak a vaskosabb nők jönnek be? Már senki sem szereti a vékonyságot?
Figyelt kérdés
jan. 27. 19:20
21/41 anonim válasza:
Mindig is a vékonyabb lányok, nők jöttek be. Pont nem érdekel mi a divat. Én ennek csak örülök, ha más felé tendál. Több esélyem lesz egy gyönyörű, vékony csajt találni. 🤔
22/41 anonim válasza:
"De nem a mirigyektol lesz tele... (Kivéve, ha ugye terhes vagy szoptat)"
De igen, pontosan attól! A mirigyektől lesz olyan szép kerek, feszes, csodálatos. De most -hála a tájékozatlanságodnak,- már könnyebben el tudjuk dönteni vajon férfi vagy nő írta-e ki ezt a kérdést 🤭
23/41 anonim válasza:
Nekem abszolút nem jönnek be a vékony nők. A sportos izmosak meg egyenesen taszítanak.
24/41 anonim válasza:
Nekem pont, hogy a vékonyabb nők tetszenek.
25/41 anonim válasza:
En kifejezetten vekony vagyok, mindig volt/van parom szval gondolom nem vagyok undorito. Aki meg azt irta hogy szexben jobbak a teltebb nok.. pont nem ezen mulik. Szerintem kb minden partneremnek maradando elmenyeket alkottam, bar az teny es valo hogy nyitott vagyok dolgokra es elvezem is kenyeztetni a masikat nem csak illembol viszonzok dolgokat vagy fekszek mint egy fadarab a veget varva. Sajnos borzasztoan sok a szexben nulla no, teltseg ide vagy oda.
26/41 anonim válasza:
Nem preferálom... Mondjuk az is számít nálam, mitől "vaskosabb", ha lusta, nem mozog, csak állandóan csipeget, az nem jön be.. Én sem vagyok sem nagydarab, sem magas, így a gömbölyded, de nem elhízott nők jönnek be, akiket kényelmesen ölbe lehet ültetni.. Kérdező, am én is néha mondom, " csak a kutya játszik csontokkal", de nem ez az alapállásom. Első komoly kapcsolatomban a lány, olyan 162 magas volt, talán 50 Kg , volt amikor annyi sem, de nem volt "csontos" illetve úgy tetszett ahogy van.
27/41 anonim válasza:
Pont hogy a vékonyságra megy a legtöbb fiú , nem hiába nagy divat most a kpop
Persze az idomosabb lányokra is jut bőven jelentkező.
Szóval egy lány sem fog egyedül maradni!
F
28/41 anonim válasza:
imádom a vékony csajokat pici cicivel és kicsi popsival
29/41 anonim válasza:
#28!
Nem gondolod hogy van benned pedofil hajlam? Amit írtál az olyan 10-12 éves kislány alkat. Nőies nőre már a cerkád fel sem áll, csak a kislányos testű nőkre?
30/41 anonim válasza:
Miért fáj neked, ha neki ez jön be?
Meg miért lenne pedofil? Ennyi erővel akkor te szociopata vagy! 🤷🏼♂️
De minimum egy igazi segfej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!