Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb pasinak a vaskosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb pasinak a vaskosabb nők jönnek be? Már senki sem szereti a vékonyságot?

Figyelt kérdés

jan. 27. 19:20
1 2 3 4 5
 31/41 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
78%
Skinny girls for ever!!!!!!!!
jan. 28. 08:01
 32/41 anonim ***** válasza:
39%

1es vagyok, kicsit kiegészíteném itt a sok válasz után.

Nyilván nekem is, meg bizos másnak is, nagyon tetszik egy gyönyörű, csinos, formás csaj, pláne esztétikailag. De az ágyban valahogy mégis számomra jobb volt az olyanokkal, akiknek nagy cicijük van, van mit fogni, nagy segg, stb. És valahogy hiányérzetem volt, ha egy ilyen után voltam vékony csajjal.

Mégvalami: sokaktól az jött le, hogy a háj az mindig undorító, szerintem ez túlzás, attól, hogy egy csajon van úgymond háj, még nem lesz undorító, lehet nagyon vonzó. Ja és igen, a cicik is nagyrészt zsírrétegből állnak, a csinos vékony csajokon is.

jan. 28. 08:42
 33/41 anonim ***** válasza:
69%
Abszolút gyengém a vékony nők ❤️❤️
jan. 28. 09:54
 34/41 anonim ***** válasza:
69%
Nekem pont, hogy a vékony nők nagyon is tetszenek: nagyon szép lábuk szokott lenni.
jan. 28. 09:57
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hogy ki az a legtöbb, de én nem ismerek ilyet. Inkább kényszerből, ha ló mnincs szamár is jó alapon vannak velük, mert a vékony csajok annyira el vannak telve maguktól, hogy csak a gazdag pasik jó nekik.
jan. 28. 11:01
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

30!

Szociapata nem hajlamos pedofíliára, de aki a vékony nőket szereti az igen. Nagyvonalakban az már a tizenkét éves gyereket is meg csinálná.

jan. 28. 13:40
 37/41 anonim ***** válasza:
70%
Ez hülye 🤣
jan. 28. 14:43
 38/41 anonim ***** válasza:
57%
Én az izmos csajokat szeretem. Se a gebék,se a túlpárnázottak nem jönnek be.
jan. 28. 15:16
 39/41 anonim ***** válasza:
84%

Nekem csak a vékony jön be. Olyan sincs igazán nálam, hogy túl vékony. Teltebb alak sose vonzott. Nem tudom egyes agyoniskolázott emberek milyen összefüggést látnak egy kislány/kisfiú és egy vékony nő között. Mert számomra azért különböznek, határozottan. De más ízlését ilyen módon kritizálni??? Nem is értem. Nem értem, hogy mi fáj a másiknak abban, hogy másnak mi tetszik? Megint más haverral poénkodni más ízlésén, de még ott súrolhatja a határt egy ilyen kijelentés. Csak megint más, ha valaki poénkodik és az hogy valaki komolyan is gondolja.

Nekem egy vékony lánnyal se volt bajom, tökéletesen meg voltam velük elégedve. Nincs tapasztalatom teltebbel, így arról nem tudok nyilatkozni, de mivel nem vonz a dolog alapvetően, így nem is fantáziálok ilyenekről és felteszem emiatt nem is élvezném annyira. Nincs meg az a vonzás. De inkább azt mondom egyénfüggő ki milyen az ágyban, mintsem alak. Alak max a másiknak számít, hogy ízlésének megfelelő legyen. Vékony és teltebb is bevághatja magát tengericsillagba.

jan. 28. 15:50
 40/41 anonim ***** válasza:
44%

Jómagam a teltkarcsú, vérmes nőkért rajongok, de te magad is tehetsz azért, hogy ne érezd magad "félredobva"! Egyszerűen csak annyi az egész, hogy az adottságaiddal jól "gazdálkodsz". Láttam nem egy kifejezetten sovány nőt, akinek sikerült vizuális érdeklődést kiváltania belőlem, mert olyan szinten összhangban volt mindene. Öltözködés, hajviselet, higiénia, stílus, mozgás, smink, - ha élt ezzel az eszközzel - és tökéletesen volt a legszebb küllemi tulajdonságára irányítva a figyelem. Öltözködéssel, ékítményekkel, mozgási stílussal terelte arra a tekintetet, amit láttatni, észrevetetni akart magán.

Nem ördögi dolog ezt rendbe tenni és következetesen tálalni a külvilág felé. Amikor eljutsz odáig valakivel, hogy ágyjelenet, akkor meg odafigyeléssel és kellő aktivitással tudod fenntartani magad irányába az érdeklődést. Nem akadémiai szint ez sem.

jan. 29. 04:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!