Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, állítottátok már meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, állítottátok már meg a párotokat azért, mert fájt az aktus (nem szüzesség)?

Figyelt kérdés
Annyira szégyelltem magam reggel, hogy elsírtam magam... tudom ez nem normális dolog, párom is megnyugtatott hogy semmi baj, ez nem ciki egyáltalán. De máskor is volt, hogy fájt, csak nem szóltam, és inkább emiatt sírtam, hogy miért tartott ennyi ideig hogy azt érezzem, nem bírom tovább és le kell állítsam. Nem akarom ráfogni hogy vaginizmusom van, mert nem mindig érzek így. Ugyanakkor anatómiailag sanszosan nehezebben passzolunk össze. Nekem ovuláció után nagyon megrövidül a hüvelyem sajnos, neki viszont elég nagy van. Egyszerűen azt éreztem kívül is kidörzsölődtem, a méhszájam lökdösése meg szinte minden aktus velejárója (bár nem mindig fáj). :( Alapból nem érdekel, hogy törpilla méretűre nőttem, de így egyszerűen nem mindig tudom befogadni és néha már előre szorongok az egész miatt. Nem tudom ezen mennyit segítene a síkositó, vagy hogy egyáltalán magyarázkodnom kellene amiatt, hogy talán el kéne fogadnunk, hogy ez így egy picit nehéz fizikailag. :( Csak ettől meg ő érezné magát rosszul, mert egyikünk se tehet arról, hogy ilyen a testünk.

febr. 11. 16:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy bonyolult űgy. Ha a szex egyes formái kényelmetlenek, fájdalmasak, nem tetszenek, akkor azt ne csináld. Neked ilyen a tested, hogy nem megy hüvelyiszex. Ha nem akarsz gyereket, akkor amugy is felesleges a hüvelyiszex, főlleg ha az még fájdalmas is.

Persze ha férfi volnál, akkor senki nem volna ilyen megértő, hanem kigunyolnának, végletekig megaláznának, gyorstüzelő, incel, vagy egyébb szavakkal illetnének a természtes testi működésed miatt. És minimum elvárás lenne hogy AZONMNAL változtasd meg megvátoztathatatlan a testi fizikai tulajdonságaidat.

febr. 11. 19:22
 12/21 A kérdező kommentje:
A lovagló sosem fáj, de nem vagyok elég gyors, így párom mozog. De ő gumiban csak missziben meg kutyában tud elmenni.
febr. 11. 19:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Az sem segít, hogy nagyon sokáig húzza a párom. Minimum 20 percig. Nehéz is ennyi ideig nedvesnek maradni.
febr. 11. 19:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha közbe nedvesitene akkor is fájna? De általában vége felé fáj?
febr. 11. 19:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól megfogalmaztad, egyikőtök sem tehet róla, hogy ilyen a testetek, viszont fájdalmat csak te érzel, ezért a barátodnak kell változtatnia. A síkosító remek ötlet, de a párodnak meg kell tanulnia odafigyelnie aktus közben. Tapasztalja ki, meddig tolhatja be, milyen erősen. Te is jelezz vissza szex közben, segíts neki, vezesd rá. Egyikőtöknek sem jó, hogy idáig jutott a dolog,kis odafigyeléssel viszont minden ismét kellemes lehet.

40n

febr. 11. 19:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Visszajelzések nagyon is sokat tudnak segíteni a helyzeten. Jelzed felé hogy mikor jó mikor nem és akkor csak tud változtatni..
febr. 11. 19:51
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Azért erre a méretre full fölösleges az XL.. a normál méretű is akkorára nyúlik hogy akár zokninak is hordhatná. Máskülönben meg elég paraszt veled hogy le sem veszi az apró jelekből hogy konkrétan szenvedsz.. Beszélj vele erről
febr. 11. 20:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát, pedig 2x is elszakadt ez is. Szóval de, kell ez a méret neki. Persze te biztosan jobban tudod érzésre is, hogy kinek mekkora nem szorít.
febr. 11. 21:15
 19/21 A kérdező kommentje:
14, igen, az utolsó 5 percben fáj leginkább; vagy amikor beteszi és nem vagyok 100% laza
febr. 11. 21:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor közbe egy pihi nedvesítés vagy sikosito. :)
febr. 11. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!