Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, állítottátok már meg a párotokat azért, mert fájt az aktus (nem szüzesség)?
Figyelt kérdés
Annyira szégyelltem magam reggel, hogy elsírtam magam... tudom ez nem normális dolog, párom is megnyugtatott hogy semmi baj, ez nem ciki egyáltalán. De máskor is volt, hogy fájt, csak nem szóltam, és inkább emiatt sírtam, hogy miért tartott ennyi ideig hogy azt érezzem, nem bírom tovább és le kell állítsam. Nem akarom ráfogni hogy vaginizmusom van, mert nem mindig érzek így. Ugyanakkor anatómiailag sanszosan nehezebben passzolunk össze. Nekem ovuláció után nagyon megrövidül a hüvelyem sajnos, neki viszont elég nagy van. Egyszerűen azt éreztem kívül is kidörzsölődtem, a méhszájam lökdösése meg szinte minden aktus velejárója (bár nem mindig fáj). :( Alapból nem érdekel, hogy törpilla méretűre nőttem, de így egyszerűen nem mindig tudom befogadni és néha már előre szorongok az egész miatt. Nem tudom ezen mennyit segítene a síkositó, vagy hogy egyáltalán magyarázkodnom kellene amiatt, hogy talán el kéne fogadnunk, hogy ez így egy picit nehéz fizikailag. :( Csak ettől meg ő érezné magát rosszul, mert egyikünk se tehet arról, hogy ilyen a testünk.febr. 11. 16:06
2/21 anonim válasza:
Ezt remélhetőleg most ő is tudomásul vette hogy ne legyen ilyen durva veled és figyeljen oda a testbeszédedre.. szex az egy hálószobai társasjáték. Ha fáj vagy nem vagy elég nedves hosszabb előjáték rosszabbik esetbe sikositó.
3/21 anonim válasza:
Mondjuk ha nem lenne egy gyöktörzs a pasid szólni se kéne neki hanem már a rezdüléseidből és a lélegzetedből tudni lehetne. Hasonló a felállás nálunk is nem mindig de látom hogy most neki fáj akkor nem óvatosabb leszek és megkérdezem hogy lassítsak e vagy váltsunk pózt. Számomra elég ősemberi ha erre magától nem jut el és megvárja míg sírsz.
5/21 anonim válasza:
#4 na a fasz méregetős meg jött.. Ha olvasol a sorok közt azt is írja hogy ő se nagy termet.. így még lehet hogy egy átlag 14cm is sok neki főleg ha vastagabb is.
6/21 A kérdező kommentje:
XL-es durex kell neki. Változó a méret erekciókor, mert inkább vérpénisze van neki, de olyan 16-17 cm biztos van, max. 18. Inkább a vastagsága a baj. Vaginizmusnál is a hüvelyizomzat összeszűkült átmérője nem engedi be a péniszt, és én a bemenetnél vagyok szűkebb sajnos.
febr. 11. 19:15
7/21 anonim válasza:
Ha szabad tudni te mekkora méret vagy mert ugye írtad hogy nem egy kosaras magasságod van
8/21 A kérdező kommentje:
Ezzel amúgy az is baj, hogy többször belementem megszakításosba mert ha épp egyikünknél se volt óvszer, XL méretű csak speciális helyeken van. De azóta figyelünk, h legyen, nem lettem terhes nyilván.
febr. 11. 19:19
9/21 A kérdező kommentje:
162 cm magas vagyok, de a hüvelyem alapállapotban aligha van 10 cm. A kezem is pici, simán eléri az ujjam a méhszájamat.
febr. 11. 19:20
10/21 anonim válasza:
Lovagló pózba talán te jobban tudod szabályozni hogy milyen mélyre menjen próbálkoztatok azzal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!