Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hogy viselnétek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy viselnétek el azt és, hogy reagálnátok le ha a pasi az aktus után azt mondaná?: Drágám, volt már jobb is!

Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Azt mondanám: Nekem is volt már jobb orgazmusom a semminél!

26n

2024. jan. 23. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Ha szükségesnek tartaná ezt közölni, akkor én is megmondanám őszintén, hogy nekem is volt már jobb mással. De semmi gond, nyilván nem lehet minden szex életem legjobb szexe.
2024. jan. 23. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Volt már keményebb is.
2024. jan. 23. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Ha ilyet mondana akkor egy paraszt és nem jutnánk el az aktusig.😄

De ha fantáziálunk és történne ilyen,tökéletes az 1-es válasza a kérdésedre.

29/N

2024. jan. 23. 18:12
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Nevetnék és mondanám hogy akkor ne erőltessük. Vagy lehet megkérdezném mivel nem volt megelégedve.
2024. jan. 23. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, de ha ezt kapnám nem megsértődnék hanem megkérdezném hogy mi volt rossz
2024. jan. 23. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
#6-os írja jól. normál esetben ha a másiknak valami nem volt jó a szex, akkor nem visszavágsz óvodás módra, hanem megkérdezed, hogy miért nem volt jó.
2024. jan. 23. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:

#2 vagyok, én nem visszavágásként mondanám, amit leírtam. Simán csak őszinte lennék, ahogy ő is az volt.

Ettől függetlenül, ha szeretek valakit, és nekem valamiért nem az igazi lenne egy alkalom, akkor biztos nem úgy kommunikálnék erről egy férfival, hogy:

"Drágám, volt már jobb is!"

2024. jan. 23. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
Az mondanám: Miért? Vol aktus is? Nem vettem észre semmit sem az elmúlt két percben.
2024. jan. 23. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:

"#2 vagyok, én nem visszavágásként mondanám, amit leírtam. Simán csak őszinte lennék, ahogy ő is az volt."

mert törvényszerű, hogy ha az egyik fél nem élvezte a menetet, akkor biztos a másik fél sem?

2024. jan. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!