Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme fogadni 20 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme fogadni 20 év körüli nők közeledését ha alig 14 centis vékony péniszem van?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer nagyon szégyenbe kerültem a 20 éves csaj előtt, mert ő a 20+ centisekhez volt szokva.
febr. 9. 10:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

14 körül...( Akart lenni)

10#

febr. 9. 11:24
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Én nem hagynám ki. Nyalj ujjazz dugj kifulladásig. És ha nem te voltál élete numeraja, akkor mi van? Szexeltél egy jót. Hajrá😀😀😀
febr. 9. 11:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kosaraztak-e már ki titeket az miatt, hogy nem volt elégséges a méretetek, mert sajnos engem többször is.
febr. 9. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Stex közben azt mondta a lány, hogy pici és inkább hagyd abba, vagy hogy történt ez?
febr. 9. 11:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Leszállt rólam és mondta. Harmadik együttlétünk volt, addig volt türelme.
febr. 9. 11:51
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Nahh akkor egyszer dugd meg őket
febr. 9. 12:38
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
20+ Te tudod mekkora az ? Gyomor szájon lehet vele bszni 1 nőt és 20+ nem terem minden nadrágban
febr. 9. 13:08
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Kisfiam (hiába vagy 30 ha fejben még gyerek vagy), ha ott egy gyönyörű 20 éves csaj akit megdughatsz akkor te inkább nekiállsz szorongani, vagy fogod és megdugod? Na látod ez a különbség a gyerek és a férfi között!
febr. 9. 13:27
 19/21 anonim válasza:
82%

A nyelvem rövidebb. Az ujjam is rövidebb. Egyikre sem volt még panasz, szóval nem hinném, hogy a méreteddel gond lenne.

Aki pedig akárhanyadik alkalom után leszólja a méretedet, azzal magát szégyeníti meg, nem Téged. És ha ezek után revansra vágysz (szóval úgy érzed, kicsit megnyugtatna, ha Te is bunkó lennél vele), még mindig mondhatod, hogy igen, Te sem harangnyelvnek készültél, csak eddig nem akartad megbántani...

febr. 9. 15:03
 20/21 anonim ***** válasza:
42%
30 évesen szánalmas ha 20 éves csajokra vadászol ! Ennyi idősen már kicsit több komolyságot várna el az ember. Egyébként valószínűleg nem a méreteddel van a legnagyobb baj hanem azzal ,hogy nem tudod használni . Talán középkoruan ne a 20 éves lányokat hajtsd . Egy korodbeli megtanítana kefélni rendesen.
febr. 9. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!