Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 évesen tapasztalatlan férfinak van értelme próbálkoznia a nőknél?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 14:19
2/13 anonim válasza:
Ez jó kérdés, én már sajnos 43 éves tapasztalatlan férfi vagyok. Sok lehetőségem régen sem volt, bár annak idején próbálkoztam, de nem volt szerencsém.
3/13 anonim válasza:
Az előző vagyok, nyilván várható, hogy azt fogják írni, hogy nincsen értelme.
4/13 anonim válasza:
Kollégám 45 évesen volt először nővel. most 51 lesz, a második gyereke születik ettől a nőtől.
6/13 anonim válasza:
Vannak olyan nők, akik 35 évesen tapasztalatlanok, na ezeknél érdemes próbálkozni!
7/13 anonim válasza:
Nekem van egy tanárnő ismerősöm, aki egyenesen keresei az ilyen vén, de kezdő és szűz pasikat... a vérébe van az, hogy átadja a tudását. Nagyon jó tanár, a szakmája egyik kiválosága és az ágyban is brutál tudásta van és azt ahogy átadja.... 20 év szexuális tapasztalat és 15 nő után még nekem i tudott újat mutatni, pedig egyik nőm se nagyon panaszkodott....
10/13 anonim válasza:
#7 Értem, de azért nem árt pontosítani: nem vagyunk vének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!