Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi értelme van hátrahúzva tartani a fitymát?
Én úgy hordom egy ideje.
Szellőzik is és tovább bírom azóta a szexnél.
Nekem bejött valakinek nem használ.
Igen, ezt állítom én is, hogyha hátrahúzod és úgy hagyod, az hosszú távon bajt eredményezhet. Például ezért is rossz a fitymaszűkület.
"A fityma – a makkot fedő, hátrahúzható bőr- fő funkciója, hogy befedi és ezáltal védi a pénisz legérzékenyebb makki részét.Ha ennek a fedőbőrnek a nyílása olyan szűk, hogy a fityma nem, vagy csak részlegesen húzható hátra a makkról, akkor beszélünk fitymaszűkületről. Gondot ez azért okoz, mert nehezebbé válik a makk tisztán tartása, gyulladás alakulhat ki, másrészt, a későbbiekben a nemi élet során is zavaró lehet."
forrás: [link]
Ergo, ha hátrahúzod tartósan, begyulladhat a megtapadt, bőr alatti kórokozók miatt. A metélt megint más, mert nincs hol megragadnia, ha tisztítja rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!