Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme udvarolni bárkinek is, ha a kis méretem miatt úgysem leszek jó az ágyban? 10cm
Figyelt kérdés
jan. 22. 11:18
1/25 anonim válasza:
Nem tudom. Ennek a kérdésnek mi értelme volt kiírni?
2/25 anonim válasza:
Semmi értelme. Keress örömet valami másban... 🤷♀️
3/25 anonim válasza:
Ma még hány pöcsméretes kérdés lesz srácok?
4/25 anonim válasza:
A kis pöcsödre fogod a sikertelenséged? Van ott nagyobb gondod is. Nem vagy ronda is?
5/25 anonim válasza:
A férjemé is 10 cm, és tökéletesen megvagyunk. (N/42)
6/25 anonim válasza:
#5 Nem 20 centit akartál írni? Elírtad szerintem
7/25 anonim válasza:
Semmi értelme. Vágasd is le, csak útban van.
8/25 anonim válasza:
Nincs értelme.
Vagy keress egy asszexuálist.
Barátnőd még lehet
10/25 anonim válasza:
Nem minden nő szeret szexelni nekem volt olyan barátnőm aki ha évekig nem csináltuk volna akkor is jól elvan amikor meg csináltuk kb csak túl akart lenni rajta:) és nem azért mert béna vagyok más nővel egész hétvégéket végig szexeltunk:) egyszerűen csak ennyire nem érdekelte a szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!