Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme udvarolni bárkinek is, ha a kis méretem miatt úgysem leszek jó az ágyban? 10cm
Más gond van nálad ha a méreted miatt nem ismerkedsz, ez csak kifogás.
Pinát nem érdekli a méreted
Légy férfias, - ja az nem vagy mert kifogásokat keresel és itt hisztizel.
Általánosságban amit keres egy nő :
Stabilitás.
Erős férfi kívül belül
El tartja a családját, mindíg lehet rá számítani.
Nem csalja meg se nővel, se férfival.
11
Ezeket hozom, a méretem miatt vagyok magam alatt
Cédát keresel
Akkor elég egy 8cm es plasztik kártya is.
Ha sármos vagy, vicces, kedves, barátságos, akkor megnyerő.
Szexben pótold a farkad csókkal, simizéssel, nyelvvel, ujjal, meg olyan pozicóban dugjál, ami számodra előnyös. Birjad sokáig és legyen önbizalmad akkor remek párja leszel egy megértő lánynak.
Esetleg kiegészítheted a szexet egy segéd bránerrel, vagy egy felcsatolóssal,esetleg egyéb eszközökkel tedd színesebbé.
Van amelyik nőnek nincs is cicije, van akinek még akkora hogy le szakad a dereka.
Gondolkozz hallottad már őket panaszkodni akár itt a gyakorin hogy ez miatt nem fognak pasit találni?
Ha van értelme ha nincs illene válaszolni mert aki hülyeséget be tud írni a kommentbe azt tud válaszolni is
A kérdésedre a válasz igen van értelme udvarolni ha szereted a puncit akkor igen
Na ismét itt van a kisfarkú, önbizalomhiányos kérdező a heti ksifarkú kérdésével.
Ekkora mérettel ne akarj a lányoktól semmit se. Esetleg szedj fel egy szűz lányt és mond neki, hogy ezért kicsi és puha, hogy ne fájjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!