Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi értelme udvarolni bárkinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme udvarolni bárkinek is, ha a kis méretem miatt úgysem leszek jó az ágyban? 10cm

Figyelt kérdés

jan. 22. 11:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha el tudod fogadni hogy soha nem lesz elég a méreted akkor miért ne udvarolhatnál neki?
jan. 22. 14:09
 22/25 anonim ***** válasza:
27%
Ez már tényleg a nagyon kicsi használhatatlan kategória. 13-15cm közötti méretekre még talán lehet mondani ami már használható és nem lehetetlen olyat nőt találni akinek megfelelhet.
jan. 22. 14:13
 23/25 anonim ***** válasza:
34%

Nem annyira vészes itt a helyzet.

Ma már nagyon sok nő aki em akar teherbe esni, csak popsiba engedi.

Ott meg még előny is a kissebb méret, és sokkal jobban szorít.

Ott meg az a gond, hogy van aki 2 perc alatt elmegy.

jan. 23. 21:53
 24/25 anonim ***** válasza:
Pisilni még jó az
febr. 5. 13:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha van sok szabadidőd akkor használj pénisznyújtót, urológusok szerint azzal lehet a leghamarabb méretet növelni ha sokat viseled fél év alatt nyúlik 1,5 cm-t,nekem túl kényelmetlen volt,viszont a bathmate pumpa bevállt, azt nem kell mindig viselni reggel és este 20-25 percet használom minden nap, 2 centi hosszabbodást értem el 16 hónap használat után és vastagodott is, még így is csak 15.5 cm erektált állapotban pumpálás nélkül,de nem hagyom abba nyújtom még amennyit lehet. Amúgy a farkad is olyan mint bármelyik izom ha nem edzed elsorvad,tapasztaltam magamon miután 8 hónapig se nem recskáztam ,nővel se voltam azért mert olyan gyógyszert szedtem ami teljesen hazavágta a libidómat ,alig ismertem rá 8 hónap után a cerkámra úgy visszafejlődött,még a fitymám is összeszűkűlt,ezért kezdtem el a nyújtást.
febr. 5. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!