Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön ha egy pasi sztriptízel vagy félmeztelenül táncol?
Figyelt kérdés
2024. febr. 8. 23:18
1/4 anonim válasza:
Most biztos lepontoztok, de nem. Nekem kicsit homis (mondom ezt úgy, hogy nincs bajom a homokosokkal). Egy férfi illegeti magát, pózol meg ilyenek... Á, nem férfias nekem. De egy csomó nőnek bejön amúgy. Ez a sztriptíz meg a többi ilyen "csábító" tánc szerintem inkább nőknek való.
Az más ha valami táncelőadásban félmeztelen a férfi, mert mondjuk azt követeli meg a performansz. Akkor mêg szexi is tud lenni számomra, ha tudom, hogy alapvetően nem a testét kínálja :D
2/4 anonim válasza:
Nekem sem férfias, inkább kínos ha vonaglik egy pasi.
3/4 anonim válasza:
Nekem ez jobban tetszik:
4/4 anonim válasza:
Nagyon nem. Szerintem olyan kínos, amikor a pasi próbálkozik szexi lenni, de mondjuk semmi ritmusérzéke, azzal el is veszi a kedvem, mert csak nevetni tudok rajta.
Viszont vannak a profi táncosok, na ők igen jók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!