Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan viselkedsz azzal, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedsz azzal, aki tetszik neked?

Figyelt kérdés
Valamint mennyi idős vagy? Lányok/fiúk válasza egyaránt jöhet, köszi!

2024. febr. 8. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Megdugom. 25/F
2024. febr. 8. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semlegesen.
2024. febr. 8. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

Meghúzom. (a haját)

4F

2024. febr. 8. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves vagyok hozzá,megdicsérem, hogy milyen csinos, milyen szép, stb. Nem erőltetett módon, csak azt mondom, amit tényleg gondolok is, nem túlzásba esve. Tehát udvarolok neki. Ezen kívül érdeklődök a vele történő dolgok iránt, persze nem tolakodó módon.

22F

2024. febr. 8. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megfutamodom a lehetőségtől.
2024. febr. 8. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel kexuális kategória.. Fenntartom az érdeklődését, nem nyomulok, de érzékeltetem, hogy ha szeretné, bármi elképzelhető, nem adok használhatatlan válaszokat, hanem még ha laza a kapcsolat lehetősége is, figyelek rá.. 44 f
2024. febr. 9. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Zavarban vagyok, amit inkább kevesebb, mint több sikerrel próbálok leplezni. Aki jelenleg bejön, annak régóta van komoly kapcsolata, szóval arról nem is álmodozom, hogy megkaphatom valaha, de azért szeretem megnevettetni és közös érdeklődési pontokról beszélgetni vele. Nem túl izgi válasz, tudom, de őszinte.

25/L

2024. febr. 10. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!