Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik “internetes barátságnál” beéritek azzal is, ha csak beszélhettek a szexről?

Akivel eddig beszéltem, megfelelt neki így is.
N

Ha direktbe így beszéltük meg, akkor én pl beérem igen. Nem lenne tisztességes dolog utólag variálni, vagy olyat erőltetni amit a másik sose akart. Meg hát miért ne lehetne így is maradni? Van aki élőben találkozni akar, van aki online chatelni, van aki képeket cserélgetni vagy videón nézni egymást, ezt simán tiszteletben lehet tartani. Főleg hogy akinek más kell, vagy más is kell, az találhat amellé is neki megfelelőt.
Én pl simán örülni szoktam az ilyen online only lehetőségeknek is, manapság kissé emberkerülőbb vagyok, szóval jobban is passzol a jelenemhez. Ha még kölcsönös is az érzés és a szándék, akkor főleg jó.

Beszélgethetünk persze, ha te is azt szeretnéd :)
Írj rám nyugodtan, aztán a többit úgyis meglátjuk.

Én is beérem volt már pár ilyen alkalom, hogy csak chateltünk képeket küldtünk egymásnak.
Engem kifejezetten izgat.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!