Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszélhetek életem szerelmével ha mindenhonnan letiltott?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 05:24
1/11 anonim válasza:
Minek már, 1 értelmű ,hogy nem akar ne zaklasd.
2/11 anonim válasza:
Távoltartásit is szeretnèl?
Amúgy a postagalambot, postát, füstjeleket nem tudja letiltani.
3/11 anonim válasza:
Életed szerelme ????
Sírd ki magad és keress egy másik nőt, aki nem tilt le sehonnan!
4/11 anonim válasza:
Ha életed szerelme lenne, nem tiltott volna. Lúzer.
5/11 Lacc80 válasza:
Engedd el!
Különben csak egyre rosszabb lesz.
7/11 anonim válasza:
Engedd el, keress mást, én is így voltam egy sráccal de aztán túltettem magam rajta, nem könnyű de az idő segít. Foglald le magad valami hobbival, és ismerkedj másokkal.
8/11 anonim válasza:
Akkor sajnos ez egyoldalú dolog már.
Próbáld elengedni, és ne gondolni rá. Tudom h nagyon nehéz, de mást nem tehetsz. Hidd el ha már érzi h lesz*rod akk idővel majd keresni fog.
Amúgy gyerekes egy pasid lehetett, aki letilt ilyenkor mindenhonnan.
L
9/11 anonim válasza:
Sehogy. Nem véletlenül tiltott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!