Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy nőnek illik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nőnek illik leborotválnia a szőrt mindenhonnan?

Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
szerintem igen. ennyire azert legyen igenyes.
2019. jún. 7. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Én sosem foglalkoztam ezzel a mit illik és mit nem dologgal, úgy csinálom, ahogy én jónak érzem, és a komfortérzetem miatt én mindehonnan le szoktam borotválni.

25 L

3/7 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem igen, az igényesség jele.
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez hülyeség. A hosszú haj sem az igénytelenség jele. Na meg akkor egy pasinak miért nem kell? Ha valaki ápolt, tiszta, akkor nem értem miért lenne egy ilyen természetes dolog igénytelenség.

16L

Jöhet a lepontozás:

2019. jún. 7. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy illik. Volt olyan barátnőm aki nem mindenhol borotválta magát, de ettől függetlenül teljesen igényes és ápolt volt, úgyhogy sosem zavart. Férfiak között is vannak akik meghagyják a szőrzetüket es vannak akik leborotválják. Nem ezen múlik, hogy ki mennyire igényes hanem azon, hogy mennyire tartják magukat tisztán. Volt már “szerencsém” olyan nőhöz is aki mindenhol le volt borotválva de mégis igénytelen/büdös volt.
2019. jún. 7. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi köze ahhoz hogy valaki igényes vagy nem .
2019. jún. 7. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egy divat. A kozmetikai iparnak mindenesetre nagyon jól jön. El lehet adni a sok tonna borotvát, szőrtelenítő krémet, gyantát... A kozmetikusoknál se két fillért hagynak ott a nők sőt újabban a férfiak az epilálásért.

Ha hagyod nőni, ahogy a természet adja, az bizony ingyen van, abból nem lesz bevétele senkinek, így nem is reklámozza a senki. Sőt. Elhitetik veled, hog az igénytelen.

2019. jún. 7. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!