Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire illik megnézni a lányt, ha nincs rajta melltartó?
Figyelt kérdés
Majdnem átszúrta a mellbimbója a ruháját és ahhoz képest viszonylag jól is álltak a mellei.2019. ápr. 22. 18:24
1/15 anonim válasza:
Azért van a szemed, hogy megnézd :D
2/15 anonim válasza:
Ha nincs rajta melltartó és olyan a pólója? Akkor azt akarta, hogy nézzd, tehát hajrá :D
3/15 anonim válasza:
Én élvezném, ha ilyen helyzetben megnézné egy férfi.
Az egy másik dolog, hogy kicsi mellem van.
4/15 anonim válasza:
kit érdekel, hogy illik-e? ha nem akarja, hogy megnézzem vegyen fel melltartót.
5/15 anonim válasza:
Úgy van, egyetértek az előttem szólóval, aki nem akarja, hogy megnézzék, az vesz fel melltartót. Én lány vagyok, és szeretek mélyen dekoltált felsőben járni, de nem is érzem magam sértve, ha megbámulják a mellkasom.
6/15 anonim válasza:
Ez jó kerdés mert volt már hogy igy megnéztem nagyon jó mellei voltak és szépen kirajzolodtak !Persze észrevette hogy bámultam és elég szúros szemmel nézett rám!
7/15 anonim válasza:
Én mindig megnézem, nem vagyok szívbajos. :)
8/15 anonim válasza:
En tegnap lattam egy csajt melltarto nelkul. ult es oldalrol siman lattam a mellbimboit. pici mellek voltak nagy bimbikkal :)
9/15 anonim válasza:
Nem illik feltünően! De bizony én pasiként sokszor nem tudom levenni a szemem róluk! Kövezzetek meg, ez van!
10/15 anonim válasza:
8-as, egyszer kipróbálnám azt amit az a csaj.
Kérdés megnéznék-e egyáltalán, mivel általában a nagy mell a feltűnő, nem a kicsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!