Feher basic polo ala milyen melltarto "illik"?
Figyelt kérdés
1 testszinum van, kopott allapotban,igy azt nem mindig tudom hasznalni.
Feher vagy fekete?
A feketerol hallottam,hogy sokan szidjak es elvileg undoritoan nez ki feher poloval. De a feher melltarto meg teljesen atut a polon,tehat az megjobban latszik,nem?
Vagyis ahogy en gondolom.
2018. aug. 26. 17:50
1/7 anonim válasza:
Fehér vagy testszínű melltartó, feketével csak ritkán néz ki jól, az outfittől függ.
2/7 A kérdező kommentje:
Egy sima h&m-es polo.
2018. aug. 26. 18:37
5/7 anonim válasza:
Én is testszínűvel szoktam hordani, de ha az nincsen, akkor a fehér. Azért vannak olyan anyagú pólók, amik alatt a fehér melltartó sem üt át egyáltalán, de ha tényleg átlátszó és vékony az anyaga akkor is inkább a fehéret választanám. A fekete átütő melltartó szerintem nagyon ritkán néz ki jól.
6/7 anonim válasza:
Nem véletlenül hallottad, hogy nem néz ki jól, pont hogy még jobban átüt, mint a fehér.
Maradjon a fehér, a testszínű, vagy ha merészebb vagy, semmilyen.
7/7 anonim válasza:
Ha feszulos fazon, akkor nude szinut. Ha oversized, lazabb fazon, vagy masszivabb anyaga van, akkor feheret is felveszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!