Mit illik felvenni átlátszó blúzok alá? Ti mit szoktatok alávenni? És milyen színűt?
Most egy nagyon áttetsző kék blúznál akadtam el:
Ha csak úgy semmi nélkül felpróbálom, kilátszik a mellbimbóm színe is. Tehát akármit veszek alá, annak a mintázata is jól kivehető lesz...
Nyilván nem egy vékony és áttetsző melltartó lesz a megoldás,hanem valami sűrűbb szövésű vagy push up. De a blúz annyira vékony, hogy úgy érezném, egy szál melltartóban lófrálok... Akkor legyen egy egyszerű, vékony pántú pamut trikó? De az nem néz ki hülyén egy finom anyagú blúz alatt?
Továbbá a szín is kérdéses. Világoskék alatt a fehér gáz?
Ugyanígy érdekel, hogy egy betét nélküli csipkeblúz alá mi való?
Úgy tetszenek ezek a blúzok, de olyan nehéz az aláöltözés kérdése. :)
Halljam a véleményeteket! Zöld kézért... :)
Nekem van egy testszínű melltartóm H&M-es, nagyon szeretem.
Már jó ideje meg van és eddig még sosem látszódott át semmilyen ruhán. Én például fehér blúzok alá is ezt szoktam felvenni. A múltkor egy világos rózsaszín selyem blúz alá vettem fel és ha jól láttam ezen sem látszódott át, remélem, hogy tényleg nem :D
Testszínű még nem jutott eszembe. De mondotok valamit, lehet ilyet kéne beszereznem!
Még annyi, hogy kicsi cicis fajta vagyok. Melltartót csak akkor hordok, ha muszáj nagyon, egyébként a trikókat vagy a nagy semmit szeretem.
Esetleg ha trikóból tudnék szerezni egy vékonyabbat, ami testszínű, az is jó lenne?
Bandeau? Rákerestem, de sokféle van! De ezt én hogy hordjam? Félnék, hogy lecsúszik. Vagy jó szoros kell, de akkor még lapibb lesz a cici... :) Aki ilyet hord, annak nem csúszkál le?
5-ös! Csipkeblúz még a könnyebb eset, mert ott eddig én is a színekkel kombináltam (színes toppal), mintha direkt egy más színű lenne hozzá való. Mondjuk ez csak a kevésbé alkalmi helyeken megy el.
Neten múltkor olvastam ilyenről.
Azt írták, hogy valami színes mintás melltartót kell átlátszó blúz alá venni.
De inkább én is a testszínűt javaslom, mert a színes igencsak odavonzza a tekintetet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!