Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Állandóan a szerelmével...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan a szerelmével zaklat. Csak az olasz temperamentum miatt ilyen vagy valami más baja van? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy olasz férfit egy szórakozóhelyen és azóta nem száll le rólam. Folyamatosan írogat, egyik nap állítólag 2 órát várt rám a munkahelyem közeli utcában. Még nem történt köztünk semmi, párszor beszéltünk. De én már félek tőle, nem szeretnék tőle semmit. Mikor ezt megírtam neki, azt válaszolta, hogy én csak játszottam vele és hogy legszívesebben felpofozna emiatt. Pár óra múlva meg megint elkezdte írogatni, hogy igy meg ugy szerelmes és hogy utazzak el vele.

2019. febr. 13. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy feljelented zaklatásért, ha nem hagy békén.
2019. febr. 13. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem az olász temperásmentum miatt van. Baj van a fejével. Ilyet a grófó féle olászosok szoktak nálunk, mégse hívjuk olasz temperamentumnak az ilyet.
2019. febr. 13. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

,,állítólag 2 órát várt rám a munkahelyem közeli utcában"

Nagyot mondani viszont szeretnek az olaszok, tehát ezt ne vedd készpénznek. És sokszor azt sem tudják felfogni hogy a rövid ismeretség utáni nyomulás a nők többségének inkább ,,creepy" mint imponáló vagy férfias.

Mindenesetre én is úgy vélem, hogy ez a viselkedés már túlmutat az olasz temperamentumon és a ragazzo fejében van baj. Ilyet tényleg inkább a ,,Tesco gazdaságos olaszok" szoktak csinálni.

2019. febr. 13. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Baj van az agyával.

Itt a gyakorin is van jópár ilyen.

2019. febr. 13. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:

1-és leírta a teendőket:

Írd meg neki, hogy nem szeretnél beszélni vele, ne írjon többet.

Ha mégis ir, tiltsd le mindenhol.

Ha utána személyesen zaklat, hívd rá a rendőrséget.

A zaklatás bűncselekmény. De ahhoz hogy megálljon, világosan ki kell nyilvánítani hogy nem kivanod a társaságát.

Ha próbálsz tapintatos lenni vele akkor sosem fog leállni.

2019. febr. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!