Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik “internetes barátságnál” beéritek azzal is, ha csak beszélhettek a szexről?
Figyelt kérdés
+képeket, videókat küldtök, de nem találkoztok?2024. febr. 6. 17:54
2/18 anonim 

válasza:

Én igen, de nem igazán volt rá példa.
3/18 anonim 

válasza:

Barátaim nem küldenek intim fotókat, igy még sok is, amit csinálsz.
4/18 anonim 

válasza:

Igen, bár van az a fokozott helyzet, amikor már nagyon vágynék találkozásra is.
5/18 A kérdező kommentje:
#3 azert volt idezojelbe😌
2024. febr. 6. 18:08
6/18 anonim 

válasza:

Bőven megfelel. Ha az arcàt nem látom sem probléma
7/18 anonim 

válasza:

Mivel a neten nyomulók 80-90%-a csak recskázgatni akar chatizére, képcserére, videózgatásra így nagyon sokan "beérik" vele.
8/18 A kérdező kommentje:
De ennek kölcsönösen kellene működnie, engem nem zavar, ha beszélgetünk is és tényleg kialakul egy bizalmasabb viszony.
2024. febr. 6. 18:11
9/18 anonim 

válasza:

Csak írkálás hamar unalmas lesz, képekkel, videókkal feldobva viszont simán lehet hosszútávú is.
A személyes találkozás csak elrontaná. Jobb úgy, ha megmarad a két idegen.
10/18 anonim 

válasza:

Én nem érem be vele, és nem is szoktam belemenni szexchatelésbe ha nincs esély találkozóra. Nem látom semmi értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!