Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hagynak el mindig a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagynak el mindig a nők az "állítólag átlag" farkam miatt?

Figyelt kérdés
Irigykedek a sok nagyfarkú férfira akik ki tudják elégíteni rendesen a nőket és orgazmushoz is vezetni. Nekem ez soha nem fog sikerülni az álmaimon kívül. A személyiségem nem volt rossz szerintem, másképp nem kedveltek volna meg. De az ágyban nem az számít. És ne jöjjön senki azzal hogy használni kell tudni. Ha a szex rossz minden rossz és lapát, ha a szex nagyon jó akkor sok mindent elnéznek. 14/3,5-es kukaccal erre voltam/vagyok jó. Nem érzem magam férfinak már emiatt, ez kihat a mindennapi életemre is negatív értelemben.
febr. 5. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

"ha a szex nagyon jó akkor sok mindent elnéznek"

vs

"A személyiségem nem volt rossz szerintem"

Ne haragudj, de ez a kettő kijelentésed üti magát. Ha így gondolkodsz akkor igenis baj volt a személyiségeddel és a gondolkodás módoddal is.

A leírt méreted pedig nem tragikusan kicsi, hogy ne lehetne vele örömet okozni egy nőnek, de gondolom, hogy hiába írom ezt le, mert már a fejedbe vetted amit itt taglalni próbálsz.

"Miért hagynak el mindig"

Ez pontosan mit takar? Hányan hagytak el, mennyi ideig tartott a kapcsolat?

Én amire így első körben tippelnék azaz, hogy esetleg egy nőtől kaptál a méreted miatt negatívat és onnantól kezdve nem igazán fordítasz kellő figyelmet a partnereidre, mert a fejedbe vetted amit leírtál és azért, mert nem figyelsz a másikra valóban nem jó veled a szex számukra. Elhagyni pedig ezért hagynak el!

febr. 5. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Mert a nők többsége , kiszámíthatatlan .
febr. 5. 22:58
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 4 nővel volt kapcsolatom de nem tartott túl sokáig egyik sem. Rossz érzés az hogy nagyobbra vágynak és inkább én traumatizálom őket mint fordított esetben.
febr. 5. 23:04
 4/12 anonim válasza:
62%
Az enyém 18cm, ez se vilagbajnok, de ha ügyes meg kitartó vagy nemis kell nagynak lennie. Inkább maga a módszer a lényeg.
febr. 5. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
A négy nő közül hány mondta azt szakításkor, hogy a pénisz méreted miatt történik mindez?
febr. 5. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kérdésedből nekem nem derült ki egyértelműen. Szóval ők mondták, hogy a farkad mérete miatt szakítanak veled? Mert a kérdésedből az jön le, hogy szakítottak veled, de nem tudod miért és csak a farkad lehet a hiba, ami miatt otthagytak.

Erre kérlek válaszolj.

febr. 5. 23:12
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 1 mondta a szemembe. Elképesztően sz@rul érintett. Lesokkoltam teljesen, senkinek nem kívánom azt az érzést. Mindegy is, ez már legyen az én bajom.
febr. 5. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Szóval a többi 3 nem mondta ezt? Az egyik emiatt elküldött és ez lehet a rögeszméddé vált. Azért a méreted nem olyan vészes, hogy emiatt négy nő nő is szakítson veled.

Dehat ebben sokat nem tudunk segíteni, mivel csak az egyik felet halljuk, a barátnőket nyilván nem tudjuk kikérdezni, hogy mi volt a fő ok.

febr. 5. 23:45
 9/12 A kérdező kommentje:
De azt kell még nekem is megérteni hogy a nők ennél jóval nagyobbra vágynak. A 4-es írta a 18cm-t, talán nem is olyan meglepő hogy ez alá már nem nagyon adják a lányok, pláne ha egyéjszakás a dolog.
febr. 5. 23:48
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

Tudom, hogy le leszek pontozva, de a nőknek még mindig nem olyan fontos a méret... Nyilván ne legyen túl kicsi (a tiéd nem az) és ne is túl nagy. Ennyiben számít a méret, hogy jó, ha nincsenek végletek. Ennyi.

De ha a plázacicák között keresgéltek, akiknek a nagyfsz egy státusz szimbólum, hogy elmondhassák a barinőknek, akkor ne lepődjetek meg.

Ezt nőként mondom. De tudom, tudom. Nektek van igazatok, nagyfsz a világon a legfontosabb blabla.

febr. 6. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!