Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagynak el mindig a nők az "állítólag átlag" farkam miatt?
"ha a szex nagyon jó akkor sok mindent elnéznek"
vs
"A személyiségem nem volt rossz szerintem"
Ne haragudj, de ez a kettő kijelentésed üti magát. Ha így gondolkodsz akkor igenis baj volt a személyiségeddel és a gondolkodás módoddal is.
A leírt méreted pedig nem tragikusan kicsi, hogy ne lehetne vele örömet okozni egy nőnek, de gondolom, hogy hiába írom ezt le, mert már a fejedbe vetted amit itt taglalni próbálsz.
"Miért hagynak el mindig"
Ez pontosan mit takar? Hányan hagytak el, mennyi ideig tartott a kapcsolat?
Én amire így első körben tippelnék azaz, hogy esetleg egy nőtől kaptál a méreted miatt negatívat és onnantól kezdve nem igazán fordítasz kellő figyelmet a partnereidre, mert a fejedbe vetted amit leírtál és azért, mert nem figyelsz a másikra valóban nem jó veled a szex számukra. Elhagyni pedig ezért hagynak el!
Kérdező, a kérdésedből nekem nem derült ki egyértelműen. Szóval ők mondták, hogy a farkad mérete miatt szakítanak veled? Mert a kérdésedből az jön le, hogy szakítottak veled, de nem tudod miért és csak a farkad lehet a hiba, ami miatt otthagytak.
Erre kérlek válaszolj.
Szóval a többi 3 nem mondta ezt? Az egyik emiatt elküldött és ez lehet a rögeszméddé vált. Azért a méreted nem olyan vészes, hogy emiatt négy nő nő is szakítson veled.
Dehat ebben sokat nem tudunk segíteni, mivel csak az egyik felet halljuk, a barátnőket nyilván nem tudjuk kikérdezni, hogy mi volt a fő ok.
Tudom, hogy le leszek pontozva, de a nőknek még mindig nem olyan fontos a méret... Nyilván ne legyen túl kicsi (a tiéd nem az) és ne is túl nagy. Ennyiben számít a méret, hogy jó, ha nincsenek végletek. Ennyi.
De ha a plázacicák között keresgéltek, akiknek a nagyfsz egy státusz szimbólum, hogy elmondhassák a barinőknek, akkor ne lepődjetek meg.
Ezt nőként mondom. De tudom, tudom. Nektek van igazatok, nagyfsz a világon a legfontosabb blabla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!